Premier League

Jose Mourinho a semnat cu Tottenham! E oficial! Contract până în 2023

20.11.2019 | 08:53
Jose Mourinho a semnat cu Tottenham E oficial Contract pana in 2023
ADVERTISEMENT

La câteva ore după demiterea lui Mauricio Pochettino, Tottenham a anunțat instalarea oficială pe bancă a portughezului Jose Mourinho. Fostul antrenor al celor de la Manchester United a semnat un contract pentru următoarele patru sezoane cu finalista sezonului trecut din UEFA Champions League, se anunță într-un comunicat postat pe site-ul londonezilor.

Jose Mourinho a semnat cu Tottenham! E oficial! Contract pana în 2023

Fără angajament din decembrie 2018, atunci când a fost demis de Manchester United după un eșec cu Liverpool, Jose Mourinho a acceptat oferta de a antrena pe Tottenham. ”Suntem încântați să anunțăm numirea lui Jose Mourinho în funcția de antrenor principal cu un contract care se încheie în sezonul 2022-2023”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul finalistei Ligii Campionilor.

  • Jose Mourinho este unul dintre cei mai titrați antrenori din fotbalul mondial, cu 25 de trofee în palmares câștigate alături de FC Porto, Inter Milan, Chelsea, Real Madrid și Manchester United.

Patronul celor de la Tottenham, Daniel Levy, are încredere în noul manager al echipei: ”Jose Mourinho este unul dintre cei mai de succes antrenori din fotbalul mondial. Experiența sa vastă poate ajuta orice echipă. A avut succes peste tot pe unde a antrenat. Avem încredere că va aduce încredere și energie în rândul echipei noastre”.

Imediat după instalarea oficială la Spurs, Mourinho a declarat: ”Sunt bucuros să mă alătur unui club cu o așa istorie și cu suporteri atât de pasionați. Calitatea de la echipă și de la academia de care dispune clubul mă încântă. Să lucrez cu astfel de jucători este ceea ce m-a atras la acest club”.

Jose Mourinho, un antrenor care a scris istorie în Premier League

”The Special One” are un trecut glorios la cluburile antrenate în Premier League. Tot la Londra, dar alături de Chelsea, lusitanul a câștigat trei titluri interne în 2005, 2006 și 2015. El a mai triumfat în Portugalia, Italia și Spania cu FC Porto, Inter Milano și Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Mourinho are în palmares și două trofee UEFA Champions League, câștigate alături de FC Porto și Inter Milano. Cu Manchester United a câștigat Europa League.