Fotbal international

Jose Mourinho a semnat primul contract după despărţirea de Manchester United! Cum va câştiga 130.000 de euro în două zile

15.01.2019 | 20:42
Jose Mourinho a semnat primul contract dupa despartirea de Manchester United Cum va castiga 130000 de euro in doua zile

Jose Mourinho a semnat primul contract după despărţirea de Manchester United. Antrenorul portughez nu duce lipsă de oferte, însă nu va reveni pe banca tehnică a vreunei echipe. “The Special One” a primit rolul de analist, iar contractul semnat este unul pe măsură.

Tehnicianul de 55 de ani va analiza două meciuri pentru beIN Sports şi va primi 67.421 de euro pentru fiecare partidă. Jose Mourinho va debuta în noua cariera joi, cu ocazia meciului Arabia Saudită – Qatar, partidă care se dispută în faza grupelor din Cupa Asiei. Sâmbătă, portughezul va analiza al doilea meci pe care îl are în contract, derby-ul Arsenal – Chelsea. Pentru cele două zile de muncă, fostul antrenor al lui Manchester United va câştiga 134.842 de euro.

Jose Mourinho a semnat primul contract după despărţirea de Manchester United. “Diavolii” i-au pus clauză specială

Jose Mourinho a semnat primul contract după despărţirea de Manchester United, iar fanii “diavolilor” se aşteptau ca portughezul să vorbească şi despre perioada petrecută pe “Old Trafford”. Suporterii vor mai avea de aşteptat, motivul fiind acela că antrenorul de 55 de ani a semnat un contract cu o clauză de confidenţialitate prin care nu are voie să vorbească despre fosta lui echipă. Lusitanul se alătură unor nume importante care au contract cu beIN Sports, printre acestea numărându-se Zlatan Ibrahimovic, Paul Scholes, Ruud Gullit, Arsene Wenger, Marcel Desailly, Yaya Toure, Nemanja Vidic sau Wesley Sneijder.

Jose Mourinho a semnat primul contract după despărţirea de Manchester United. Ce clauză i-au pus "diavolii"
Jose Mourinho a semnat primul contract după despărţirea de Manchester United. Ce clauză i-au pus “diavolii”

Recent, Jose Mourinho a trimis câteva săgeţi către conducerea lui Manchester United. “Sunt un antrenor foarte tânăr, am antrenat mulți ani, dar nu am 75 de ani, am 55. Am câștigat o competiție europeană în doi ani, nu în 20. Am câștigat o Cupă a Angliei în doi ani, nu în 20. Am fost pe locul doi în Premier în șase luni, nu în șase ani, am ajuns în a doua finală de FA Cup cu câteva luni în urma, nu cu ani în urmă”, a declarat Jose Mourinho pentru presa din Portugalia.