Fotbal international

Jose Mourinho a vorbit despre revenirea la Real Madrid: “Înseamnă că am făcut ceva bun acolo”

10.01.2019 | 18:06
Jose Mourinho a vorbit despre revenirea la Real Madrid

Jose Mourinho a vorbit despre revenirea la Real Madrid într-un interviu acordat în Portugalia. Antrenorul de 55 de ani a susţinut că este încântat de faptul că se află pe lista oficialilor clubului de pe “Santiago Bernabeu”, dar nu a oferit nicio informaţie despre posibila viitoare destinaţie.

“Este o onoare imensă pentru mine că se vorbeşte despre mine. Înseamnă că am făcut ceva bun acolo. Am simţit acelaşi lucru atunci când m-am întors la Chelsea. În acest moment mă gândesc la următorul pas. Analizez fiecare aspect, mai ales ce s-a întâmplat în ultimii cinci ani din cariera mea”, a declarat Jose Mourinho pentru postul TV Correio da Manha.

Jose Mourinho a vorbit despre revenirea la Real Madrid. De ce refuză oferta de la Benfica

Jose Mourinho a vorbit despre revenirea la Real Madrid şi a susţinut că nu a fost interesat de oferta primită de Benfica. Formaţia din capitala Portugaliei l-ar fi ofertat pe antrenorul de 55 de ani, însă fostul tehnician al lui Manchester United a declarat că nu are de gând să accepte vreo propunere din ţara natală.

Jose Mourinho a vorbit despre revenirea la Real Madrid. I-a antrenat pe spanioli timp de trei ani
Jose Mourinho a vorbit despre revenirea la Real Madrid. I-a antrenat pe spanioli timp de trei ani

“Nu vreau să hrănesc ştirile, dar nu am nicio intenţie să vin şi să antrenez în Portugalia. Cel mai bine ar fi să spun, modul meu de a-mi arăta respectul faţă de un mare club (n.r. Benfica) şi faţă de preşedintele clubului, că nu am primit nicio ofertă din partea lor”, a mai precizat antrenorul de 55 de ani. Joi, The Sun a anunţat că Jose Mourinho a primit 15 milioane de lire sterline din partea lui Manchester United. Agentul portughezului a ajuns la un acord cu oficialii clubului de pe “Old Trafford”. În aceste condiţii, tehnicianul de 55 de ani poate negocia cu orice club, iar Florentino Perez încearcă să-l convingă să revină la Real Madrid, formaţie pe care portughezul a antrenat-o între 2010 şi 2013.