Fotbal international

Jose Mourinho are o amantă cu 14 ani mai tânără! Cum arată blonda care îi poate distruge căsnicia! Foto

23.12.2018 | 15:29
Jose Mourinho are o amantă cu 14 ani mai tânără

Jose Mourinho are o amantă cu 14 ani mai tânără şi toată povestea a apărut la scurt timp după ce antrenorul de 55 de ani a fost demis de Manchester United. Portughezul ar avea o relaţie cu Prue Carter-Robinson încă din 2010, când acesta o antrena pe Real Madrid.

Conform The Sun, Jose Mourinho şi Prue Carter-Robinson ar avea o relaţie din toamna anului 2010, iar cei doi au mers în diferite vacanţe exotice în ultimii opt ani. Antrenorul portughez a aflat că jurnaliştii englezi sunt pregătiţi să publice povestea şi a încercat, cu ajutorul avocaţilor, să-i oprească. Englezii au obţinut în instanţă dreptul de a dezvălui identitatea femeii. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Jose Mourinho are o amantă cu 14 ani mai tânără. Cine este Prue Carter-Robinson

Prue Carter-Robinson este amanta lui Jose Mourinho, iar femeia este cu 14 mai tânără decât fostul antrenor al lui Manchester United. În momentul în care l-a întâlnit pe tehnicianul portughezul, femeia era angajată a companiei IBM. Prue Carter-Robinson locuieşte în Londra, într-o casă evaluată la 1,2 milioane de lire sterline, şi este necăsătorită. Conform jurnaliştilor englezi, în perioada în care a antrenat-o pe Manchester United, Jose Mourinho a ţinut legătura cu blonda şi s-au întâlnit în mai multe rânduri.

Jose Mourinho are o amantă cu 14 ani mai tânără. Cine este Prue Carter-Robinson
Jose Mourinho are o amantă cu 14 ani mai tânără. Cine este Prue Carter-Robinson

În cei doi ani şi jumătate, perioadă în care a fost pe banca tehnică a “diavolilor”, Jose Mourinho a locuit într-un apartament din “Lowry Hotel”, iar oficiailii clubului au plătit peste 750.000 de lire sterline pentru confortul portughezului. Englezii au aflat că antrenorul de 55 de ani a locuit singur în stabilimentul de lux, fără soţia lui, în toată această perioadă. Jose Mourinho şi Matilde “Tami” Faria sunt căsătoriţi din 1989 şi au împreună doi copii. După ce a fost demis de Manchester United, tehnicianul a plecat în Portugalia, unde va petrece sărbătorile de iarnă alături de familie. Sâmbătă, Jose Mourinho a fost fotografiat în tribune la meciul Setubal – Santa Clara 0-2. Luka Modric, proaspăt câştigător al Balonului de Aur, a fost acuzat la rândul lui că ar avea o realţie extraconjugală, informaţie care a apărut în presa din Croaţia în luna decembrie.