Premier League

Jose Mourinho are zilele numărate la Manchester United! ”Va fi demis”

30.09.2018 | 12:48
Jose Mourinho are zilele numarate la Manchester United Va fi demis

Managerul Jose Mourinho are zilele numărate la Manchester United, conducătorii clubului fiind nemulțumiți după înfrângerea cu West Ham United, din etapa a șaptea din Premier League. Conform cotidianului britanic Daily Mail, tehnicianul portughez va fi demis în zilele următoare.

Primii care au cerut plecarea lui Jose Mourinho au fost fanii formației Manchester United, care nu mai suportă ironiile venite din partea rivalilor. Suporterii consideră că înlocuitorul perfect ar fi francezul Zinedine Zidane, liber de contract după ce s-a despărțit de Real Madrid în vară.

Jose Mourinho este dezamăgit de prestația echipei sale în meciul West Ham United - Manchester United 3-1
Jose Mourinho este dezamăgit de prestația echipei sale în meciul West Ham United – Manchester United 3-1

Jose Mourinho va fi demis după cel mai slab început de sezon din ultimii 29 de ani pentru Manchester United

După înfrângerea cu West Ham United, Manchester United se află pe locul 10 în Premier League, cu doar zece puncte, fiind deja la nouă puncte în urma formațiilor aflate pe primele două poziții, Manchester City și FC Liverpool. Este cel mai slab început de sezon din ultimii 20 de ani pentru Manchester United, iar Jose Mourinho va plăti acest lucru cu postul, patronul american Ed Woodward fiind hotărât să-l demită.

Managerul portughez pare să nu mai aibă niciun aliat după eșecul de la Londra, chiar și fostele glorii ale grupării din Manchester cerând o schimbare. ”Echipa nu mai e unită, a pierdut vestiarul și nu mai văd atitudinea potrivită în teren și asta se întâmplă de vreo patru săptămâni”, a declarat Rio Ferdinand, în timp ce Paul Scholes l-a completat: ”Fotbaliștii nu mai au foame, nici dorință”.

La finalul întâlnirii cu West Ham United, Jose Mourinho i-a criticat vehement pe arbitrii, acuzând faptul că gazdele au înscris două goluri neregulamentare. Primul gol marcat de West Ham a fost dintr-o poziție de ofsaid. Apoi, la reușita de 1-3, greșește flagrant arbitrul de centru. A fost un fault clar asupra lui Marcus Rashford”, a spus portughezul.