Sport

Fața umană a lui Jose Mourinho. Portughezul a cinat de Revelion cu persoanele nevoiașe dintr-un centru social. Foto

Antrenorul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a decis să împartă cadouri în ultima zi a anului. Seara, acesta a luat cina într-un centru social alături de oameni nevoiași.
01.01.2022 | 14:19
Fata umana a lui Jose Mourinho Portughezul a cinat de Revelion cu persoanele nevoiase dintrun centru social Foto
Jose Mourinho. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho le-a arătat italienilor și cealaltă față a lui. Mai mereu arogant și pus pe ceartă, portughezul împărțit cadouri în ultima zi din 2021 și a luat masa într-un centru social.

Gestul lusitanului nu este unul neobișnuit. În 2020, în timpul pandemiei de coronavirus, Mourinho a împărțit alimente la un azil de bătrâni din Londra.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a împărțit cadouri și alimente la un centru social din Roma

Jose Mourinho este un antrenor extrem de apreciat în Peninsulă după ce a cucerit două titluri și Liga Campionilor cu Inter Milano. În același timp, este considerat un tip arogant și autoritar.

În ultima zi din 2021 acesta i-a cucerit definitiv pe italieni alegând să-și petreacă ultimele ore din an alături de mai mulți oameni nevoiași.

ADVERTISEMENT

Portughezul a împărțit cadouri și alimente într-un centru social din Roma, apoi a ales să rămână la cină alături de aceștia.

Jose Mourinho s-a întors în Italia în vara anului trecut, după ce în primăvară fusese concediat de Tottenham Hotspur din cauza rezultatelor slabe ale echipei.

ADVERTISEMENT

Nici la Roma nu a reușit să obțină, deocamdată, rezultatele pe care fanii și oficialii echipei de pe Stadio Olimpico le așteptau.

AS Roma este doar a 6-a în Serie A, departe de liderul Inter Milano, dar la doar 6 puncte de locul 4, ultimul care duce în Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho s-a oferit voluntar să distribuie alimente în timpul pandemiei

Antrenorul portughez nu este la primul gest caritabil pe care îl face. În primăvara anului 2020, când a izbucnit pandemia de coronavirus și competițiile sportive au fost suspendate, Jose Mourinho s-a oferit voluntar să distribuie alimente nevoiașilor din Londra.

Acesta a făcut mai multe vizite la un azil de bătrâni din nordul Londrei pentru a le oferi pachete bătrânilor aflați în carantină.

Mai mult, portughezul a lansat la vremea respectivă și un apel ca gestul lui să fie urmat de cât mai mulți britanici care putea să ajute cu donații în bani, alimente, sau muncă voluntară în folosul celor care trăiesc în condiții grele.

ADVERTISEMENT