Sport

Jose Mourinho, asaltat de sute fani pe Arena Națională! Cum au fost primiți jucătorii de legendă ai echipei World Stars. Video

Jose Mourinho a fost asaltat de sute de fani la sosirea pe Arena Națională! „The Special One” a dat autografe copiilor care-l așteptau
25.05.2024 | 19:40
Mourinho a ajuns pe stadion si a făcut senzație. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a fost asediat de sutele de fani români care-i doreau autograful. Portughezul a făcut poze cu cei mai mici dintre admiratori înainte meciului de retragere al Generației de Aur.

Jose Mourinho a fost asaltat de sute de fani pe Arena Națională

„The Special One” este prezent în România în această perioadă, cunoscutul antrenor fiind invitat la meciul de retragere al Generației de Aur.

ADVERTISEMENT

Autocarul echipei cu „Legendele Lumii” a fost așteptat cu mult entuziam din partea suporterilor, aceștia bucurându-se până peste cap în momentul în care faimosul tehnician Jose Mourinho a coborât.

Jose Mourinho a făcut câteva poze cu „norocoșii” din primul rând, mașina fiind protejată de forțele de ordine pentru a evita haosul cauzat de sutele de microbiști.

ADVERTISEMENT

La evenimentul programat sâmbătă, pe 25 mai, mai sunt invitate nume grele ale fotbalului, cum ar fi Rivaldo și Hristo Stoicikov, ambii fiind câștigători ai Balonului de Aur.

După fostul antrenor al celor de la Real Madrid, cel mai aclamat fost fotbalist a fost Rivaldo, brazilianul fiind aclamat de cei prezenți lângă autocar.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho a venit și el pentru a-și vedea tatăl jucând, jucătorul de la Farul fiind surprins alături de iubita lui când a ajuns la stadion. Brazilienii s-au obișnuit deja cu România, fostul jucător al Barcelonei implicându-se chiar la Farul Constanța.

„Generația de Aur vs Legendele Lumii”

Evenimentul de retragere al Generației de Aur va avea loc pe Arena Națională și este așteptată o asistență record, anunțându-se sold-ut, 55.000 de bilete fiind deja vândute.

ADVERTISEMENT

Loredana este artista care va susține un concert înainte ca meciul să înceapă, artista declarând că are o simpatie aparte pentru Generația de Aur și că un jucător a fost „crush-ul” ei când era mică.

Lotul legendelor care va ajunge la București:
PORTARI : Dida,  Sébastien Frey

FUNDAȘI:Christian Panucci, Levan Kobiashvili, José Edmílson Gomes de Moraes, Maicon Douglas Sisenando, Vincent Candela, Fernando Couto, Juanito Gutiérrez, Paul Bodin,Miroslav Djukic, Christian Zaccardo

MIJLOCAȘI: Rivaldo, Christian Karembeu, Jari Litmanen, Gökhan Inler, Giorgos Karagounis, Marcos Senna

ATACANȚI: Hristo Stoichkov, Goran Pandev, Giovanni Silva de Oliveira, Javier Saviola, Nuno Gomes

Antrenor:Jose Mourinho

Lotul României:

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea, Ștefan Preda

Fundași: Gică Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymes, Gheorghe Mihali, Corneliu Papură, Răzvan Prodan

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie, Marian Ivan

ADVERTISEMENT
Tags: