Jose Mourinho atacat de o legendă a lui Juventus! ”I-aș fi dat un șut în fund”

Traian Terzian   
in Champions League
08/11/2018, 19:48
Jose Mourinho atacat de o legendă a lui Juventus! ”I-aș fi dat un șut în fund” GALERIE FOTO
Jose Mourinho a fost atacat virulent de o legendă a clubului Juventus Torino, după gesturile provocatoare făcute în Champions League

Managerul echipei Manchester United, Jose Mourinho, a fost atacat virulent de o legendă a clubului Juventus Torino, după gesturile provocatoare făcute la finalul întâlnirii din faza grupelor Champions League. Fostul portar Stefano Tacconi s-a arătat nemulțumit de cum a tratat campioana din Serie A ultimele minute ale întâlnirii.

”Seara trecută a existat o slăbiciune mentală și fizică în ultimele zece minute. Odată cu intrările lui Fellaini și Mata, Manchester a jucat mult mai repede decât Juventus. Eu aș mai fi băgat un fundaș, aș fi jucat cu cinci apărători în ultimele zece minute. Când Juventus a ratat o ocazie uriașă la 1-0, fiul meu mi-a spus că Manchester va marca”, a declarat Stefano Tacconi, conform cotidianului italian Corriere dello Sport.

Jose Mourinho într-o discuție în contradictoriu cu Leonardo Bonucci la finalul meciului Juventus - Manchester United 1-2
Jose Mourinho într-o discuție în contradictoriu cu Leonardo Bonucci la finalul meciului Juventus – Manchester United 1-2

Jose Mourinho atacat de o legendă a lui Juventus: ”E un provocator”

”El este un provocator, așa este el. A fost provocat? Eu am fost insultat timp de 25 de ani. De fiecare dată când jucam împotriva lui Napoli eram înjurat. Aseară i-aș fi dat un șut în fund”, a fost atacul lansat la adresa lui Jose Mourinho de legenda clubului Juventus Torino.

Stefano Tacconi l-a certat și pe poratul polonez Wojciech Szczesny pe care îl consideră vinovat la ce-l de-al doilea gol primit de Juventus: ”Este o mingea grea care îi cade în față. Szczesny trebuia să o blocheze sau să o respingă departe, dar în acele momente îți lipsește luciditatea. Eu aș fi ieșit ca un kamikaze și aș fi prins acea minge. Echipa a avut șapte ocazii mari de gol, nu putea face mai mult”.

La finalul meciului Juventus – Manchester United 1-2, din etapa a patra a fazei grupelor Champions League, Jose Mourinho i-a provocat pe suporterii torinezi punându-și mâna la ureche ca și când nu îi aude. El și-a explicat gestul prin faptul că fanii l-au înjurat pe toată durata întâlnirii.

Închide ×