Premier League

Jose Mourinho, declaraţia zilei! Cine se bate la titlu în Premier League: “Şi Manchester City B”. VIDEO

11.08.2019 | 17:43
Jose Mourinho declaratia zilei Cine se bate la titlu in Premier League Si Manchester City B VIDEO

Jose Mourinho, rămas fără angajament după despărțirea de Manchester United, a devenit analist la unul dintre posturile de televiziune din Anglia, Skysports. La prima apariție în noua postură, “Mou” a vorbit despre debutul noului sezon din Premier League și despre echipele care au șanse la câștigarea campionatului. În stilul caracteristic, tehnicianul portughez a spus că Manchester City poate câștiga titlul aliniind două formații complet diferite.

Pe cine consideră Jose Mourinho favorit la câștigarea titlului

Jose Mourinho, ajuns analist în această vară la Skysports după despărțirea de Manchester United a comentat duminică nouă sa postură despre care speră să fie doar temporară. “The Special One” a analizat și lupta la titlu din acest sezon din Anglia, unde vede 3 cluburi care se pot lupta la titlu. În stilul caracteristic, portughezul a adăugat și o patra echipă în bătălia pentru supremația din Premier League. Pe lângă Manchester City, Tottenham și Liverpool, Mourinho crede că echipa lui Pep Guardiola se bate la titlu și dacă evoluează cu “echipa a doua”.

Sper să nu fiu pentru mult timp aici în studio. Îmi e dor de fotbal, e prima dată când nu am echipă în perioada asta. Poate așa o să apreciez mai mult jurnaliștii când mă întorc în antrenorat.Cred că 4 echipe au șanse la titlu. Manchester City, Tottenham, Liverpool și echipa secundă a lui Manchester City, când am văzut ce jucători au pe bancă.. poate să facă încă o echipă din jucătătorii nefolosiți și să se lupte la campionat Indiferent de cum joacă azi Manchester United și Chelsea, va fi imposibil pentru ei să intre în lupta pentru titlu, la fel și Arsenal“, a spus Mourinho la Skysports.

Mourinho on which sides have a realistic chance of winning the title

"Four. Man City, Tottenham, Liverpool and Man City's B team!"Jose Mourinho when asked how many sides have a realistic chance of winning the title this year.Watch Super Sunday live now on Sky Sports Premier League ?

Gepostet von Sky Sports am Sonntag, 11. August 2019

Fără echipă din decembrie 2018

Mourinho a ajuns analist după ce nu a reușit să își găsească niciun angajament. În prima intervenție la Skysports, portughezul a recunoscut că îi este dor de fotbal și speră să revină cât mai repede la un club. Ultima experiență a tehnicianului a fost la Manchester United, club de care s-a despărțit în decembrie 2018, după 2 ani și jumătate de mandat.

La ultima echipă, Mourinho a reușit să câștige trei trofee pe “Old Trafford”. Cu tehnicianul portughez la cârmă, United a câștigat Europa League, Cupa Ligii și Supercupa Angliei.

  • 56 de ani are Jose Mourinho
  • 8 luni au trecut de la ultimul meci în care portughezul a antrenat