Fotbal international

Jose Mourinho, fascinat de Leo Messi. “E Dumnezeul fotbalului!”

02.05.2019 | 23:56
Jose Mourinho fascinat de Leo Messi E Dumnezeul fotbalului
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a fost opinionist pentru canalul de televiziune beIN Sports şi a rămas pur şi simplu fascinat de jocul starului catalanilor, argentinianul Leo Messi. Mourinho a analizat meciul de pe stadionul Nou Camp, încheiat cu succesul categoric al catalanilor în faţa lui Liverpool, scor 3-0, în prima manşă a semifnalei Champions League, rezultat care o apropie pe Barca de finala de la Madrid extrem de mult.

Jose Mourinho despre Leo Messi: “E Dumnezeu al fotbalului”

În acest meci Liverpool nu a jucat deloc rău, însă a pierdut pentru că Barcelona a avut pe teren cel mai bun jucător din lume, care a făcut diferenţa cu două goluri. Jose Mourinho este uimit de ceea ce poate face Messi şi crede că acesta este ca o adevărată Divinitate pe Nou Camp, iar cât timp catalanii îl vor avea pe Messi vor fi foarte greu de învins.

ADVERTISEMENT

Într-o intervenţie pentru postul TV Russia Today Jose Mourinho a afirmat că pur şi simplu Leo Messieste Dumnezeu al fotbalului: „Liverpool a avut o abordare curajoasă. Nu cred că în ultimii 20 de ani a existat vreo echipă care să fi avut posesia pe Camp Nou împotriva Barcelonei. Englezii meritau mai mult.

Leo Messi e considerat unic în lume de către Mourinho
Leo Messi e considerat unic în lume de către Mourinho

Întrebare legitimă pusă de Jose Mourinho

A intervenit însă «Dumnezeul fotbalului». A schimbat complet soarta partidei. Bineînțeles, Barcelona are o echipă bună, jucători fenomenali, darMessi e absolut incredibil. Pentru mine rămâne o întrebare arzătoare. Cum va arăta Barca după retragerea lui?”

ADVERTISEMENT

Leo Messi a marcat al treilea gol cu o execuţie ireală, care i-a făcut şi pe comentatorii englezi, în frunte cu fostul mare internaţional Gary Lineker să uite în ce postură se află şi să urle din toţi rărunchii în momentul în care au văzut cum balonul expediat de piciorul magic al argentinianului a trimis balonul în vinclul porţii unui Alisson neajutorat.