Sport

Jose Mourinho, gest uriaș pentru un fan care a stat o săptămână în fața bazei de pregătire a Romei. Video

Jose Mourinho a dovedit de mai multe ori că este un om cu suflet mare, dar gestul făcut pentru un fan care l-a așteptat la intrarea în baza de pregătire a Romei a lăsat lumea cu gura căscată.
04.02.2022 | 11:32
Jose Mourinho gest urias pentru un fan care a stat o saptamana in fata bazei de pregatire a Romei Video
Jose Mourinho a dovedit de mai multe ori că este un om cu suflet mare, dar gestul făcut pentru un fan care l-a așteptat la intrarea în baza de pregătire a Romei a lăsat lumea cu gura căscată. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că are o situație delicată la AS Roma și este amenințat chiar cu demiterea, tehnicianul portughez a avut puterea să-i facă o surpriză plăcută unui suporter.

”The Special One” nu este la prima ieșire de acest fel de la reîntoarcerea în Italia. În seara de Revelion, el a luat cina într-un centru social alături de oameni nevoiași.

ADVERTISEMENT

Gestul lui Jose Mourinho pentru un fan

Numeroasele trofee cucerite la echipele pe unde a trecut l-au făcut pe Jose Mourinho un antrenor celebru. Deși de multe ori pare arogant, portughezul arată și o față umană ori de câte ori are ocazia.

De această dată, Jose Mourinho a făcut un gest superb pentru un fan care l-a așteptat timp de o săptămână în fața bazei de pregătire a clubului AS Roma cu un mesaj de ”La mulţi ani”.

ADVERTISEMENT

Măgulit de dragostea arătată de respectivul suporter, tehnicianul portughez a decis să-l invite pe Marco la masă chiar în cantonamentul de la Trigoria și astfel să-l răsplătească pentru gestul său.

Portughezul i-a dat autograf suporterului

Marco a făcut deplasarea de la Palermo la Roma pentru a-i ura ”La mulţi ani” tehnicianului, el spunând că este fanul portughezului de când acesta a ajuns la Chelsea Londra după ce a câştigat Liga Campionilor cu FC Porto.

ADVERTISEMENT

Suporterul a stat timp de o săptămână la intrarea în baza de pregătire a echipei AS Roma, cu un mesaj pentru Mourinho pe un banner pus pe maşina sa. Portughezul a împlinit 59 de ani la 26 ianuarie.

În cele din urmă, el a fost invitat în bază şi a fost surprins că acolo îl aştepta chiar Jose Mourinho. Fanul a ajuns la restaurantul din bază şi a fost invitat la masă cu antrenorul şi cu staff-ul acestuia. Marco a avut şansa de a discuta cu idolul său, a-l îmbrăţişa şi a primi un autograf de la acesta.

ADVERTISEMENT

Romanii, nemulțumiți de performanțele lui Mourinho

Adus cu surle și trâmbițe în vara anului trecut, Jose Mourinho a avut un start aproape perfect de sezon, cu șapte victorii în opt etape și părea să transforme AS Roma într-o echipă capabilă să se lupte cu șanse reale pentru titlul de campioană.

Numai că înfrângerile care au urmat, culminate cu o umilință istorică – 1-6 în fața norvegienilor de la Bodo Glimt – au spulberat orice urmă de speranță, iar acum ”The Special One” își vede postul amenințat.

În momentul de față, gruparea de ”Olimpico” ocupă locul 6 în Serie A, la 15 puncte de liderul Inter Milano și la 5 de Atalanta, echipa aflată pe ultima poziție care asigură prezența în Champions League. Rezultate cel puțin dezamăgitoare, având în vedere eforturile financiare din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT