Premier League

Jose Mourinho, gest incredibil! Ce i-a dăruit unui fan după ultima victorie. Video

03.09.2018 | 14:58
Jose Mourinho gest incredibil Ce ia daruit unui fan dupa ultima victorie Video
ADVERTISEMENT

Managerul portughez Jose Mourinho a făcut gest incredibil la finalul întâlnirii pe care Manchester United a câștigat-o în weekend în deplasare cu Burnley. Deși a fost criticat aspru de presă pentru startul de sezon extrem de slab al ”diavolilor”, ”The Special One” este în continuare în grațiile fanilor lui United.

Imediat după încheierea întâlnirii cu Burnley, Jose Mourinho a fost aclamat de suporterii lui Manchester United. Portughezul în vârstă de 55 de ani i-a aplaudat pe fanii care au făcut deplasarea lui Burnely. În uralele suporterilor, el a sărit peste panourile publicitare și a intrat în sectorul oaspeților, printre stewarzi.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho, gest incredibil: i-a dat haina unui suporter

Spre surprinderea tuturor, Jose Mourinho a făcut un gest incredibil dăruindu-i haina unui suporter. Astfel, portughezul a ținut să le mulțumească fanilor care l-au susținut după ce Manchester United a fost învinsă etapa trecută pe teren propriu de Tottenham Hotspur, cu scorul de 3-0.

”Fanii noștri nu citesc ziarele. Nu se uită la televizor. Sunt mai inteligenți de atât. Răspund în cel mai uimitor mod cu putință. Nu cred că e normal ca o echipă să piardă acasă și ei să reacționeze așa cum au făcut-o”, spunea Mourinho, după eșecul cu Tottenham de pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT
Managerul portughez Jose Mourinho a făcut gest incredibil la finalul întâlnirii Burnley - Manchester United 0-2
Managerul portughez Jose Mourinho a făcut gest incredibil la finalul întâlnirii Burnley – Manchester United 0-2

Mass-media din Marea Britanie vine cu previziuni din cele mai sumbre despre viitorul lui Jose Mourinho la Manchester United. Sunt din ce în ce mai mulţi cei care contestă atât calitatea jocului practicat de echipa portughezului, dar şi atributele de bun lider în raport cu jucătorii săi, relaţiile sale cu o parte din componenţii vestiarului fiind tot mai reci, deşi The Special One caută să convingă asupra faptului că nu ar exista nici un conflict. Fostul jucător al “diavolilor roşii”, Lee Sharpe, spune fără ocolişuri că nu îl vede pe portughez rămânând pe Old Trafford până la Crăciun: “Mă aștept ca managerul să fie demis până la Crăciun. Dacă va continua cu această plictiseală și jale, oamenii se vor întoarce și vor spune că această atitudine nu ne duce în top, așa că trebuie să schimbăm ceva. “Pare același și același lucru. Pe măsură ce presa și fanii au tratat cazul lui Jose Mourinho în ceea ce privește negativitatea din ultimele sezoane, iar el se tot plânge de jucătorii pe care nu i-a avut, pare să ignore pe toată lumea și să o țină tot așa, ca de obicei”.

Mourinho mai are contract până în 2020

Şi casele de pariuri din Marea Britanie au deschis o ofertă privind numele primului tehnician care va fi debarcat în acest sezon şi Jose Mourinho are cota cea mică, semn că toată lumea se aşteaptă să se întâmple ceva şi nu peste mult timp. Cert este că prin atitudinea sa Jose Mourinho şi-a pus toată lumea în cap la United: fani, conducere şi o bună parte dintre jucători, în frunte cu campionul mondial Paul Pogba.

ADVERTISEMENT

Mourinho antrenează Manchester United din vara anului 2016 și a câștigat trei trofee de atunci. În schimb, “The Special One” nu a obținut niciunul în sezonul trecut și mai are contract cu “diavolii” până în 2020. Salariul său este de 14 milioane euro şi unul dintre motivele care deocamdată i-au ţinut în şah pentru a lua o decizie radicală pe şefii lui United este faptul că dacă l-ar demite acum ar trebui să îl umple pur şi simplu de bani, drept daune pentru încetarea contractului înainte de termen.