Premier League

Jose Mourinho i-a atacat pe jurnaliştii britanici înainte de Watford – Manchester United! “Mincinoşi compulsivi”

14.09.2018 | 14:38
Jose Mourinho ia atacat pe jurnalistii britanici inainte de Watford  Manchester United Mincinosi compulsivi

Jose Mourinho i-a atacat pe jurnaliştii britanici înainte de meciul Watford – Manchester United, programat sâmbătă, de la ora 19:30. Antrenorul “diavolilor” s-a înfuriat după ce un ziarist i-a spus că-l neglijează pe Marcus Rashford. Portughezul s-a înfuriat şi a pornit o adevărată tiradă la adresa jurnaliştilor din Anglia.

“Rashford nu este Solanke, nu este Loftus Cheek, nu este Calvert Lewin. Este un jucător de la Manchester United, care a jucat un număr mare de meciuri la nivel înalt în toate competiţiile posibile. Rashford e un băiat bun, bine crescut, un fotbalist foarte bun, iar el ştie ce a făcut Manchester United pentru el. A crescut aici, apoi a primit ajutorul lui Van Gaal, apoi pe al meu, un nou contract la club, număr nou pe tricou. Nu a jucat în meciurile în care a fost accidentat, incert sau suspendat. Mă aştept ca mâine, daca nu va juca să mă atacaţi pentru că sunteţi obsedaţi de mine şi sunteţi nişte mincinoşi compulsivi. Vă transmit că Rashford este suspendat pentru meciul cu Watford”, a declarat Jose Mourinho.

Jose Mourinho i-a atacat pe jurnaliştii britanici înainte de Watford – Manchester United

După ce i-a atacat pe jurnaliştii britanici, Jose Mourinho a enumerat, la conferinţa de presă premergătoare meciului Watford – Manchester United, cifrele obţinute de Marcus Rashford în ultimele sezoane. “În sezonul 2016/2017, Marcus a jucat 32 de meciuri în Premier League, 11 meciuri în Europa League, 3 meciuri în FA Cup şi 6 meciuri în Cupa Ligii, inclusiv finala. În total a bifat 53 de partide, iar dacă vreţi să vorbim de minute, a jucat 3.068 de minute. Daca vreţi să vorbim de 90 de minute, a jucat 34.2 partide de 90 de minute în sezonul 2016/2017/ Un an mai târziu, Marcus a jucat 35 de meciuri în Premier League, 8 meciuri în Champions League, 5 meciuri în FA Cup, 3 meciuri în Cupa Ligii şi Supercupa Europei. Adica a jucat 52 de partide cu un total de 2.676 minute, iar 90 de minute a jucat în 29.7 meciuri.  Cu mine antrenor, în primii doi ani, Marcus Rashford a jucat 5774 de minute ăn 105 meciuri, dintre care 63 le-a jucat câte 90 de minute”, a precizat Jose Mourinho.

Jose Mourinho, atacat de un fost jucător al lui Manchester United

Prestaţiile slabe al lui Manchester United l-au făcut pe Jose Mourinho să fie din ce în ce mai atacat. Recent, Lee Sharpe, fost jucător al “diavolilor” a susţinut că antrenorul portughez ar trebui să fie demis până de Crăciun. “Mă aștept ca managerul să fie demis până la Crăciun. Dacă va continua cu această plictiseală și jale, oamenii se vor întoarce și vor spune că această atitudine nu ne duce în top, așa că trebuie să schimbăm ceva. Pare același și același lucru. Pe măsură ce presa și fanii au tratat cazul lui Jose Mourinho în ceea ce privește negativitatea din ultimele sezoane, iar el se tot plânge de jucătorii pe care nu i-a avut, pare să ignore pe toată lumea și să o țină tot așa, ca de obicei”, a spus Lee Sharpe.

Jose Mourinho i-a atacat pe jurnaliştii britanici înainte de Watford - Manchester United
Jose Mourinho i-a atacat pe jurnaliştii britanici înainte de Watford – Manchester United