Sport

Jose Mourinho, dialog halucinant cu jurnaliștii după o nouă umilință a Romei: „D-aia câștigăm mai mulți bani ca voi”

AS Roma s-a abonat la înfrângeri usturătoare sub comanda lui Jose Mourinho. În ultima etapă, echipa lusitanului a luat bătaie la scor de neprezentare de la Inter, iar antrenorul a cedat nervos la conferința de presă.
04.12.2021 | 22:15
Jose Mourinho dialog halucinant cu jurnalistii dupa o noua umilinta a Romei Daia castigam mai multi bani ca voi
Jose Mourinho, dialog halucinant cu jurnaliștii după o nouă umilință a Romei: „D-aia câștigăm mai mulți bani ca voi”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Parcursul bun al Romei din ultima vreme n-a durat mult. „Capitolinii” aveau o serie de trei victorii consecutive, două în Serie A și una în Conference League, dar etapa a 15-a și a 16-a au fost cu ghinion.

După 0-1 la Bologna, AS Roma a primit vizita lui Inter Milano, fosta echipă a lui Mourinho, și a pierdut la scor de neprezentare. Calhanoglu (15), Dzeko (24) și Dumfries (39) au stabilit încă din prima repriză rezultatul final.

ADVERTISEMENT

Eșecul cu 0-3 în fața „nerazzurrilor” nu este singurul rezultat umilitor suferit de romani în acest sezon. Cel mai usturător eșec a fost cel din Conference League, cu Bodo/Glimt, scor 1-6, dar echipa lui Mourinho a mai luat goluri multe și în înfrângerile cu Verona (2-3), Lazio (2-3) sau Venezia (2-3).

Jose Mourinho și-a ieșit din minți și a umilit jurnaliștii după Roma – Inter 0-3

După umilința cu Inter, Mourinho a fost extrem de iritat la conferința de presă și nu a vrut să răspundă primei întrebări puse de un jurnalist. Mai mult, lusitanul a avut o replică umilitoare pentru jurnaliști, cărora nu le-a oferit prea multe declarații.

ADVERTISEMENT

„Meseria voastră e mult mai ușoară decât a noastră. D-aia noi câștigăm mai mulți bani decât voi”, a spus Jose Mourinho.

Cu toate acestea, portughezul a încercat să explice a șaptea înfrângere suferită de Roma în acest campionat.

ADVERTISEMENT

„Inter este mai puternică decât noi în condiții normale. În condiții anormale este un adversar și mai puternic, iar astăzi a fost o situație anormală, pentru că noi am fost limitați din cauza absențelor.

Le cer scuze oamenilor din studiouri și celor de acasă, dar nu vreau să comentez prea multe. Noi avem COVID-19, noi avem accidentați, noi avem suspendați, din acest motiv nu am putut face mai mult.

ADVERTISEMENT

Era bine dacă marcam la cele două trei ocazii pe care le-am avut, pentru că știam că mai multe nu o să fie. Am avut trei ocazii și nu am dat niciun gol.

În orice caz, nu poți primi gol așa cum l-am primit noi pe al treilea. Felicitări lui Inter”, a fost discursul scurt al portughezului.

În urma acestui rezultat, AS Roma încheie etapa a 16-a pe locul 5 în Serie A, cu 25 de puncte.

ADVERTISEMENT