ADVERTISEMENT
Fotbal international

Jose Mourinho îi răspunde lui Ole Gunnar Solskjaer: „Ar vrea să fie careul de 18 metri”

Autor: Cosmin Crăciun | 27.09.2020 | 18:19
Jose Mourinho îi răspunde lui Ole Gunnar Solskjaer: „Ar vrea să fie careul de 18 metri”
Acum se joacă Spurs - Fulham. Sursa foto: Twitter

Jose Mourinho îi răspunde lui Ole Gunnar Solskjaer, după ce managerul lui Manchester United a râs de întâmplarea trăită de portughez în Europa League.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mourinho, Tottenham Hotspur, a jucat joi în Macedonia de Nord, contra echipei Shkendija. Englezii au învins cu 3-1, însă un alt detaliu a atras atenția tuturor.

Tehnicianul portughez a remarcat că barele porților de pe stadionul din Macedonia erau mai mici decât dimensiunile acceptate de regulament.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho îi răspunde lui Ole Gunnar Solskjaer: „Lui nu îi pasă de poartă, îi pasă de careu”

După ce Jose Mourinho a reclamat că porțile din Macedonia au fost mai mici, UEFA i-a obligat pe cei de la Shkendija să rezolve problema înaintea partidei din Europa League. Tehnicianul lui Tottenham a aflat de problemă de la Joe Hart, portarul lui Spurs, și a cerut apoi în mod expres rezolvarea acesteia.

Situația nu i-a lăsat indiferenți pe oamenii din fotbal, iar Ole Gunnar Solskjaer a fost primul manager din Premier League care a vorbit despre cele întâmplate joia trecută. Echipa lui Solskjaer, Manchester United, a câștigat la ultima fază partida de la Brighton, cu 3-2, după ce adversarii au tras de cinci ori în bară pe parcursul partidei.

ADVERTISEMENT

„În primul rând, trebuie să fim recunoscători că Jose Mourinho nu a fost aici să măsoare barele, poate că am jucat cu porți mai mici. Ca să fiu cinstit, am fost norocoși astăzi”, a spus Solksjaer după meciul de sâmbătă, citat de Standard.

Portughezul, care în trecut a antrenat-o și el pe Manchester United, nu a întârziat prea mult cu un răspuns pentru Solksjaer și i-a dat replica după nici 24 de ore. Mourinho a făcut trimitere la cele 14 lovituri de pedeapsă de care Manchester United a beneficiat pe parcursul sezonului trecut de Premier League, mai mult decât oricare altă echipă din campionat.

ADVERTISEMENT

„Ole era fericit ieri și surprins de ce se întâmplase cu echipa lui, de aceea a făcut gluma aia. Nu cred că lui îi pasă prea mult de dimensiunile porții, dar îl interesează dimensiunile careului. De exemplu, el nu ar accepta să joace dacă ar avea careul doar 15 metri, dar cred că ar fi mulțumit dacă ar avea careul 22 de metri. Ar fi mai bine pentru Ole”, a spus Mourinho înaintea meciului dintre Tottenham Hotspur și Newcastle United.

Este foarte posibil ca dialogul dintre cei doi manageri să continue în următoarea săptămână, mai ales că în etapa următoare Tottenham Hotspur va da piept chiar cu Manchester United. Meciul se va desfășura duminică, 4 noiembrie, de la 18:30, pe Old Trafford.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!