Sport

Jose Mourinho îl vrea pe Eden Hazard la AS Roma! Salariul este marea problemă a transferului

AS Roma se pregătește să redevină o forță în fotbalul european. Eden Hazard este dorit cu insistență de Mourinho pe Olimpico în sezonul viitor.
25.05.2021 | 19:24
Jose Mourinho il vrea pe Eden Hazard la AS Roma Salariul este marea problema a transferului
ADVERTISEMENT

Instalat recent pe banca tehnică a echipei, Jose Mourinho își dorește să transforme AS Roma într-o adevărată forță a fotbalului european. Pentru că un asemenea obiectiv nu poate fi atins, însă, fără întăriri, pe lista de transferuri și-au făcut loc o sumedenie de staruri, în frunte cu Eden Hazard.

Chiar dacă este dorit înapoi la Chelsea, unde a petrecut nouă sezoane și a cucerit cinci trofee, acesta nu ar refuza să evolueze din nou sub comanda legendarului tehnician portughez. În plus, având în vedere că niciun club nu s-a arătat dispus să achite cele 50 de milioane de euro solicitate în schimbul său, Real Madrid pare tentată și de un eventual împrumut.

ADVERTISEMENT

Cu doar patru goluri și 7 pase decisive izbutite în cele 40 de meciuri disputate în tricoul „galacticilor”, mijlocașul este doar o umbră a jucătorului care în 2019 ajungea pe Santiago Bernabeu contra unei sume record – 115 de milioane de euro.

Eden Hazard, dorit de Mourinho la AS Roma. Ce stă în calea transferului

Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Mou. M-am simțit vinovat de plecarea lui de la Chelsea”, mărturisea Eden Hazard în 2016, la scurt timp după ce Mourinho a fost demis din funcția de antrenor principal al lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

În calea transferului stau, însă, cele 15 milioane de euro pe care belgianul le încasează în fiecare sezon. Potrivit postului de televiziune spaniol El Chiringuito de Jugones, Roma ar fi dispusă să acopere doar o mică parte din această sumă.

„Bucuria” eliminării din Champions League i-a fost fatală lui Hazard

Dincolo de accidentările care l-au forțat să privească multe meciuri ale echipei sale din înaltul tribunei, la decizia madrilenilor de a-l ceda pe Eden Hazard – chiar și sub formă de împrumut – au contribuit ipostazele în care acesta a fost surprins la finalul celei de-a doua manșe a semifinalei Ligii Campionilor, pierdută de echipa sa cu 1-3 la general în fața lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

„Să-i luați tricoul!”, „Hazard a celebrat victoria lui Chelsea!”, „Sper că azi va fi scos tricoul cu numărul 7”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor la vederea imaginilor cu propriul jucător „bucurându-se” alături de foștii colegi la finalul duelului de pe Stamford Bridge.

Îmi pare rău. Am citit multe păreri legate de mine, dar intenția mea nu a fost să-i jignesc pe suporterii lui Real Madrid. Visul meu a fost să ajung să joc pentru Real Madrid și am venit aici pentru a câștiga.

ADVERTISEMENT

Sezonul nu este încheiat și împreună trebuie să luptăm pentru câștigarea campionatului. Hala Madrid”, le-a transmis acesta ulterior, în încercarea de a „drege busuiocul”.

Real Madrid ia cu asalt piața transferurilor. Mbappe, principala țintă a „galacticilor”

În altă ordine de idei, Real Madrid nu ar resimți deloc eventuala pierdere a lui Eden Hazard. Asta pentru că Florentino Perez își dorește să întărească atacul echipei cu starul lui PSG, Kylian Mbappe, aflat la final de contract și dispus să evolueze pe Santiago Bernabeu.

A demonstrat multă personalitate. Are doar 22 de ani şi este un idol în Franţa. PSG pune presiune pe el să semneze prelungirea contractului. Din câte am aflat eu, PSG îi oferă salariul pe care îl vrea, şi a făcut-o de fiecare dată.

Dar, răspunsul său a fost mereu acelaşi: nu! Prezentul lui Mbappe este la PSG, dar viitorul său imediat este la Real Madrid. Fotbalul nu este doar despre bani, ci şi despre vise împlinite. Iar visul lui Mbappe este să joace la Real Madrid!”, a dezvăluit jurnalistul spaniol Josep Pederol.

ADVERTISEMENT