Fotbal international

Jose Mourinho, înapoi la Real Madrid după rușinea din Champions League? Anunțul spaniolilor

07.03.2019 | 11:54
Jose Mourinho inapoi la Real Madrid dupa rusinea din Champions League Anuntul spaniolilor
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Jose Mourinho este foarte aproape de întoarcerea la Real Madrid, după eliminarea rușinoasă a spaniolilor din optimile de finală ale Champions League. Conform informațiilor oferite de fostul președinte al ”galacticilor”, Ramon Calderon, portughezul este alegerea pe care o va face pentru sezonul viitor actualul conducător al ”albilor”, Florentino Perez.

Real Madrid l-a contactat pe agentul lui Jose Mourinho după rușinea din Champions League

Cotidianul spaniol As a scris că nemulțumiți de eliminarea din Champions League, oficialii clubului Real Madrid l-au contactat deja pe agentul lui Jose Mourinho, Jorge Mendes. Surpriza vine din faptul că Florentino Perez ar vrea ca tehnicianul portughez să vină încă de acum și nu de la vara, așa cum s-a vehiculat inițial. Jurnaliștii spanioli au dezvăluit că meciul de duminică cu Real Valladolid ar putea fi ultimul al lui Santiago Solari pe banca tehnică.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Jose Mourinho la Real Madrid nu este un lucru ușor de realizat pentru Florentino Perez, deoarece în actualul lot al ”galacticilor” se mai regăsesc șapte jucători care au lucrat cu portughezul și în perioada 2010-2013, iar cu unii dintre aceștia a avut conflicte. Prima opțiune a madrilenilor pentru înlocuirea lui Santiago Solari a fost francezul Zinedine Zidane, cel care a părăsit clubul la începutul acestui sezon.

Jose Mourinho îi dă indicații lui Marcelo într-un meci al echipei Real Madrid
Jose Mourinho îi dă indicații lui Marcelo într-un meci al echipei Real Madrid

Calderon l-a anunțat deja pe Mourinho la Real Madrid

Florentino Perez l-a sunat pe ”Zizou” imediat după eliminarea din Champions League și i-a cerut să revină imediat la echipă, dar francezul a refuzat pentru moment această propunere. În schimb, jurnaliștii spanioli au informat că Zinedine Zidane ar fi dispus să se întoarcă la Real Madrid in sezonul viitor, ai ales că președintele i-ar fi promis că se vor face transferuri şi va începe reconstrucţia echipei.

ADVERTISEMENT

Fostul președinte de la Real Madrid, Ramon Calderon, a anunțat după eliminarea din Champions League că Jose Mourinho se va întoarce pe banca tehnică din sezonul viitor, fiind singurul antrenor pe care îl respectă Florentino Perez. La pauza meciului cu FC Barcelona din La Liga, tehnicianul portughez a lăsat de înțeles că ar fi dispus să preia funcția de antrenor principal, deși a spus că nu există nimic oficial în acest moment.