Fotbal international

Jose Mourinho, invidios pe Guardiola şi pe Klopp: Pep primeşte orice jucător vrea, cu Jurgen au avut răbdare”

02.05.2019 | 15:06
Jose Mourinho invidios pe Guardiola si pe Klopp Pep primeste orice jucator vrea cu Jurgen au avut rabdare

Jose Mourinho este invidios pe Pep Guardiola şi pe Jurgen Klopp. Portughezul, care este liber de contract de când s-a despărţit în decembrie trecut de Manchester United, a fost opinionist din partea cunoscutului canal TV beIN Sports la semifinala dintre Barcelona şi Liverpool, dar nu s-a putut abţine să nu aducă vorba şi despre situaţia sa, pe care a comparat-o cu aceea a lui Pep Guardiola şi Jurgen Klopp.

Jose Mourinho, invidios pe Pep Guardiola şi pe Jurgen Klopp

“Filozofia mea depinde de situaţie. Pentru exemplu, aş vrea să merg la un club şi să fiu în situaţia de a putea face ceea ce Jurgen şi Pep au putut face. Şi când spun asta mă refer în principal la puterea de mercato de care au dispus şi dispun. E de ajuns să priviţi echipa lui Liverpool care a intrat pe teren la Barcelona şi să îmi spuneţi câţi dintre aceşti jucători erau şi înainte de venirea lui Klopp.

Când Pep nu a fost mulţumit de cei patru fundaşi pe care îi avea la City în vară a cumpărat patru apărători care îi plăceau mai mult. Ca să nu mai vorbim că l-a cumpărat întâi pe Claudio Bravo ca portar, apoi nu i-a mai plăcut şi imediat l-a adus pe Ederson. Pep orice spune că are nevoie în cel mai scurt timp posibil problema i se rezolvă, nu cum a fost cazul altora.”

Jose Mourinho consideră că Jurgen Klopp nu a câştigat nimic dar Liverpool are răbdare şi Guardiola primeşte de la patronii lui Citz orice jucător cere
Jose Mourinho consideră că Jurgen Klopp nu a câştigat nimic dar Liverpool are răbdare şi Guardiola primeşte de la patronii lui Citz orice jucător cere

Mourinho vrea o strategie clară de la viitorul său club

Mourinho a cerut luni întregi un fundaş central bun la Manchester United, dar conducerea clubului parcă a fost surdă la insistenţele lusitanului, ceea ce a creat o stare de răceală între cele două părţi, o stare în care lucrurile au luat-o mult în direcţia greşită şi totul devenise potrivnic pentru ca Jose Mourinhosă îşi mai poată continua munca.

“Jurgen e de trei ani şi jumătate la Liverpool şi nu a câştigat nimic, dar au în continuare şi răbdare şi încredere în el şi poate că anul acesta va reuşi. Ceea ce cu mine nu s’-a întâmplat. De aceea, înainte de a merge la un club vreau să ştiu de la acel club ce vrea exact de la mine, ce obiective are şi ce condiţii îmi poate oferi în planul alcătuirii echipei”.