Sport

Jose Mourinho se lamentează înainte de AS Roma – Lazio: „Ei au stat la fumat cu Sarri!”. Ghinion teribil pentru Ștefan Radu

Roma se pregătește pentru derby-ul cu Lazio, după ce s-a calificat greu în sferturile Conference League. Înaintea partidei de pe Olimpico, Jose Mourinho a trimis săgeți către adversari, care nu-l vor avea pe Ștefan Radu.
18.03.2022 | 13:01
Jose Mourinho se lamenteaza inainte de AS Roma  Lazio Ei au stat la fumat cu Sarri Ghinion teribil pentru Stefan Radu
Jose Mourinho se lamentează înainte de AS Roma - Lazio: „Ei au stat la fumat cu Sarri!”. Ghinion teribil pentru Ștefan Radu. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

AS Roma a avut probleme să treacă de Vitesse în optimile UEFA Conference League. Italienii s-au calificat cu scorul general de 2-1, după 1-0 la Arnhem și 1-1 pe Olimpico. După retur, lui Jose Mourinho (59 de ani) i-a zburat gândul direct la „Derby della Capitale”, care e programat duminică, 20 martie, de la ora 19:00.

Jose Mourinho, atac la fotbaliștii lui Lazio înainte de „Derby della Capitale”

Tehnicianul portughez este nemulțumit că trebuie să folosească în derby-ul cu Lazio aceeași fotbaliști care au jucat și în Conference League, în timp ce cei ai lui Maurizio Sarri s-au relaxat la jumătatea săptămânii.

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, „The Special One” nu s-a rezumat doar la a se plânge că Lazio a avut mai mult timp de odihnă, ci i-a acuzat pe fotbaliștii adverși că au stat să fumeze cu propriul lor antrenor.

„Normal că nu sunt mulțumit că mulți dintre jucătorii folosiți acum vor juca din nou duminică, iar cei de la Lazio stau acasă și fumează o țigară cu Sarri”, a spus Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

Maurizio Sarri (63 de ani) este cunoscut drept un fumător înrăit, antrenorul lui Lazio fiind surprins de-a lungul timpului trăgând din țigară chiar în timpul meciurilor din Serie A.

Ghinion pentru Ștefan Radu. Ratează derby-ul AS Roma – Lazio

Un lucru e cert. Jose Mourinho nu va trebui să își facă griji în privința lui Ștefan Radu (35 de ani). Veteranul lui Lazio, care tocmai redevenise titular, s-a accidentat și nu va putea să își ajute echipa în „Derby della Capitale”.

ADVERTISEMENT

Conform tuttomercatoweb.com, fundașul român suferă de fasceită plantară, din cauza căreia nici nu poate să se încalțe și nu s-a antrenat alături de colegi în ultimele săptămâni. Fasceita plantară este una dintre cele mai frecvente cauze ale durerii de călcâi.

Radu a jucat opt meciuri pentru Lazio în acest sezon de Serie A, dintre care cinci au fost ca titular. Recent, românul a absentat doar la partida cu Venezia, câștigată de echipa lui Sarri cu 1-0. Ultimul meci jucat de Ștefan Radu este Cagliari – Lazio 0-3, disputat pe 5 martie.

ADVERTISEMENT