Fotbal international

Jose Mourinho l-a băgat pe Paul Pogba în şedinţă! Ce i-a reproşat francezului

25.09.2018 | 13:31
Jose Mourinho la bagat pe Paul Pogba in sedinta Ce ia reprosat francezului
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho l-a băgat pe Paul Pogba în şedinţă după meciul Manchester United – Wolverhampton 1-1, din etapa a 6-a din Premier League. Antrenorul “diavolilor” este la cuţite cu mijlocaşul francez, care i-a criticat tactica din partida cu Wolves.

La finalul meciului de pe “Old Trafford”, Paul Pogba nu a fost mulţumit de tactica echipei şi a criticat în faţa presei ideile lui Jose Mourinho. Portughezul nu a stat cu mânile în sân şi l-a chemat la o discuţie în vestiar. Conform The Sun, antrenorul de 55 de ani i-a reproşat că nu este concentrat pe teren şi că greşelile comise în meciurile din acest sezon au costat-o pe Manchester United, formaţia fiind pe locul şapte după şase etape.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho l-a băgat pe Paul Pogba în şedinţă după o declaraţie

La finalul meciului, Jose Mourinho a fost înfuriat de declaraţia dată de Paul Pogba, motiv pentru care l-a băgat în şedinţă în vestiar. “Când jucăm pe teren propriu ar trebui să atacăm. Atac, atac, doar asta trebuie să facem. Aşa e pe Old Trafford. Suntem aici ca să atacăm. Cred că echipele sunt speriate când atacăm tot timpul. Asta a fost greşeala noastră în meciul cu Wolves”, a declarat Paul Pogba la finalul partidei. Cu toate acestea, o altă declaraţie a fost cea care l-a înfuriat pe Jose Mourinho. Fiind întrebat de ce echipa nu atacă, francezul a evitat să dea un răspuns, dar a sugerat că vina îi aparţine antrenorului. “Nu pot să spun nimic pentru că eu sunt doar un fotbalist. Nu sunt eu. Ar trebui să arătăm mult mai bine atunci când intrăm pe teren”, a mai susţinut Paul Pogba.

Războiul dintre Jose Mourinho şi Paul Pogba a început la mijlocul sezonului trecut, când jucătorul a fost ţinut rezervă în mai multe meciuri. În vară, presa a speculat intens că francezul va pleca la FC Barcelona, însă mutarea nu a mai avut loc.

ADVERTISEMENT
Jose Mourinho l-a băgat pe Paul Pogba în şedinţă după Manchester United - Wolverhampton 1-1
Jose Mourinho l-a băgat pe Paul Pogba în şedinţă după Manchester United – Wolverhampton 1-1
Tags: