Fotbal international

Jose Mourinho l-a făcut praf pe Paul Pogba în vestiar de față cu toți:”Ești un virus”! Cum a reacționat jucătorul!

03.12.2018 | 08:28
Paul Pogba și Jose Mourinho nu se mai înțeleg

Paul Pogba și Jose Mourinho sunt la cuțite. Antrenorul l-a făcut jignit în vestiar pe mijlocașul francez, după Southampton – Manchester United 2-2, în etapa 14 din Premier League. Jose Mourinho nu s-a ferit să folosească cuvinte grele la adresa fotbalistului său. “Ești un virus și infectezi tot în jurul tău!”, a răbufnit Mourinho în vestiar după remiza din Southampton.

Antrenorul portughez i-a reproșat lui Paul Pogba atitudinea de pe teren și lipsa de implicare. Mai mult în vestiar portughezul l-a acuzat pentru lipsa de rezultate a echipei. “Nu joci fotbal, nu îţi respecţi coechipierii şi suporterii. Tu ucizi mentalitatea oamenilor oneşti din jurul tău. Ești un purtător de virus, care dă boala mai departe,”, i-a spus Jose Mourinho lui Pogba în fața tuturor colegilor la finalul partidei.

Jose Mourinho către Pogba în vestiar:”Ești un virus!” Francezul ar vrea să plece la Juventus în iarnă

Jose Mourinho l-a jignit pe Paul Pogba în fața colegilor spunându-i că este un “virus”, dar fotbalistul nu a ripostat. Presa engleză scrie că francezul are de gând să plece și dacă Jose Mourinho nu va fi demis, mijlocașul, campion mondial în vară cu Franța, va ajunge probabil în Serie A. Juventus vrea să-l aducă înapoi pe Paul Pogba, mai ales că și francezul a spus în repetate rânduri că la Torino s-a simțit cel mai bine în carieră. Mai mult, el ar fi spus unor apropiați că visul său este să joace în echipă cu Cristiano Ronaldo și l-a Juve și-ar împlini această dorință din copilărie.

Jose Mourinho nu este mulțumit de jocul lui Paul Pogba

Presa engleză scrie că Jose Mourinho este sub presiune pe Old Trafford, iar rezultatele din ultimele 3 etape în care a luat doar două puncte îi pun din nou în pericol postul. Portughezul se plânge că nu a putut să facă transferuri. Manchester United e abia pe locul 7 în campionat la 16 puncte de marea rivală Manchester City și asta când au trecut abia 14 etape. Și diferența față de locul 4 care duce în Liga Campionilor s-a mărit, între Arsenal care ocupă această poziție și “diavoli” sunt acum 8 puncte.

  • 6 victorii în 14 etape are Manchester United în Premier League, față de cele 12 ale rivalei Manchester City

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri