Sport

Jose Mourinho, la 60 de ani! Cum a fost sărbătorit „The Special One” de AS Roma. Video

Jose Mourinho (60 de ani) a avut parte de o petrecere surpriză în vestiar la AS Roma. Portughezul a făcut spectacol, alături de jucătorii săi și de conducere.
27.01.2023 | 00:15
Jose Mourinho la 60 de ani Cum a fost sarbatorit The Special One de AS Roma Video
Jose Mourinho a câștigat cu AS ROMA UEFA Europa Conference League. Sursă foto: Twitter AS Roma
ADVERTISEMENT

Antrenorul portughez este extrem de respectat și apreciat la AS Roma și a avut parte de un moment emoționant cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani.

Jose Mourinho, petrecere specială de ziua lui de naștere la AS Roma

Celebrul antrenor a fost primit de conducerea clubului și de jucători în vestiar cu tort și șampanie, iar atmosfera a fost una senzațională.

ADVERTISEMENT


Toată lumea i-a cântat „La mulți ani!”, iar antrenorul a fost vizibil emoționat, însă nu s-a sfiit să sufle în lumânări și să facă și câteva glume.

Până și tortul a fost special. Decorat în culorile galben și maro ale clubului, pe acesta era inscripționat: „La mulți ani, The Special One (Specialul)!”, alături de figura lui Jose Mourinho și trofeele pe care speră să le aducă în „Cetatea Eternă”.

ADVERTISEMENT
Tortul special pregătit de AS Roma pentru Jose Mourinho
Tortul special pregătit de AS Roma pentru Jose Mourinho

Jose Mourinho a primit și un platou imens de prăjituri cu inițialele numelui său

Jose Mourinho a primit și un superb platou de prăjituri aranjate sub forma inițialelor numelui său „J” și „M”, alături de cifra unu, portughezul fiind ales de mai multe ori cel mai bun antrenor din lume.

Jose Mourinho a primit un platou imens de prăjituri cu inițialele numelui său
Jose Mourinho a primit un platou imens de prăjituri cu inițialele numelui său.

„Discurs? Discursul e să câștig meciul de mâine”, a glumit, antrenorul după ce a tăiat în mod simbolic o felie de tort și i-a dat-o căpitanului Lorenzo Pellegrini. Astfel, jucătorii vor trebui să îi cadou cele trei puncte în fața liderului Napoli.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a reușit să aducă la Roma un trofeu continental

Jose Felix Mourinho a devenit antrenorul lui AS Roma în vara lui 2021 și a reușit în sezonul trecut să câștige un trofeu continental: UEFA Europa Conference League.

În acest moment AS Roma se află pe locul cinci în Serie A, cu 37 de puncte, la egalitate cu locul patru (Inter Milano) și locul 3, ocupat de marea rivală și viitoarea adversară a lui CFR Cluj, Lazio Roma.

ADVERTISEMENT

Romanii sunt la doar un punct distanță de AC Milan, însă la nu mai puțin de 13 puncte de liderul Napoli. Lusitanul mai are contract cu AS Roma până în vara lui 2024.

ADVERTISEMENT