Sport

Jose Mourinho, mesaj motivațional pentru jucători înainte de Sevilla – AS Roma: ”Doar marile cluburi leagă două finale”

Jose Mourinho este extrem de motivat înaintea partidei Sevilla - AS Roma și le-a transmis un mesaj de încredere și jucătorilor săi pentru finala Europa League.
30.05.2023 | 16:47
Jose Mourinho mesaj motivational pentru jucatori inainte de Sevilla  AS Roma Doar marile cluburi leaga doua finale
Jose Mourinho este extrem de motivat înaintea partidei Sevilla - AS Roma și le-a transmis un mesaj de încredere și jucătorilor săi pentru finala Europa League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Italienii vin cu multă siguranță la jocul de la Budapesta, dorind să aducă al doilea trofeu european consecutiv în vitrina clubului, după ce sezonul precedent au câștigat Conference League.

Mesajul lui Jose Mourinho înainte de meciul Sevilla – AS Roma

Cu o zi înaintea întâlnirii Sevilla – AS Roma din finala Europa League, Jose Mourinho le-a transmis un mesaj puternic jucătorilor săi încercând să-i motiveze la maxim pentru cel mai important joc al sezonului.

ADVERTISEMENT

”Numai marile cluburi, cu o mare istorie în spate, reușesc de obicei să joace două finale europene consecutive și nici pentru acestea nu e deloc simplu. Muncim din greu în fiecare zi pentru a construi istoria clubului și ceea ce am reușit acum are o mare valoare pentru noi.

Nu mă gândesc prea mult la ceea ce am câștigat în carieră. Trecutul rămâne, istoria nu poate fi ștearsă, dar mă uit mereu spre viitor, poate că acesta e secretul filosofiei mele. Sunt în fotbal de mult timp, însă această finală este o nouă finală.

ADVERTISEMENT

Acum nu mă mai gandesc la ce aș putea câștiga, ci la fericirea pe care o pot oferi tifosilor Romei. Este un oraș care trăiește pentru fotbal. Roma înseamnă apartenență, să faci parte din ceva”, a declarat Mourinho, conform Gazzetta dello Sport.

Mourinho, anunț sec despre viitorul său

Tehnicianul portughez în vârstă de 60 de ani a ținut să precizeze că nici nu se pune problema să se retragă din fotbal la finalul acestui sezon și chiar a avut puterea să glumească și să spună că doar pare bătrân.

ADVERTISEMENT

”Nu sunt deloc pregătit să închid cercul. Sunt în fotbal de mulți ani și oamenii cred că par mai în vârstă decât sunt. Poate îmi văd părul alb și se gândesc că sunt bătrân, dar nu sunt suficient de bătrân încât să mă gândesc să închid cercul. Mă veți vedea încă mulți ani de acum înainte”, a spus el.

Cu puțin mai mult de 24 de ore înaintea finalei Europa League, Jose Mourinho a primit o veste excelentă. Starul argentinian Paulo Dybala s-a refăcut după entorsa la gleznă, a participat la antrenament și este apt pentru meciul cu Sevilla.

ADVERTISEMENT

Cele două formaţii din finala Europa League 2023 vor încasa câte 4.600.000 de euro, în timp ce câştigătoarea va mai primi încă 4.000.000 de euro. Banii se vor adăuga câştigurilor obţinute în fazele precedente ale competiţiei. În plus, câștigătoarea își va asigura locul în sezonul viitor de Champions League.


  • 2,80 este cota oferită de WINNER pentru pronosticul „X solist” la meciul Sevilla – AS Roma, finala Europa League

ADVERTISEMENT