Fotbal international

”Jose Mourinho ne-a refuzat pentru că și-a găsit deja un club!”. Dezvăluirea șefului de la Lyon i-a pus pe jar pe englezi: ”Tottenham sau Everton!”

10.10.2019 | 16:39
Jose Mourinho nea refuzat pentru ca sia gasit deja un club Dezvaluirea sefului de la Lyon ia pus pe jar pe englezi Tottenham sau Everton
ADVERTISEMENT

În februarie 2019, Manchester United renunța la serviciile lui Jose Mourinho după un eșec pe terenul rivalei istorice Liverpool, scor 1-3. De la acea dată, marele antrenor portughez este fără angajament. S-a vorbit mult de o revenire a sa în Italia, în Spania și în Anglia, însă nimic nu s-a concretizat. Joi, președintele lui Lyon, Jean-Michel Aulas, a făcut o declarație care anunță revenirea lui ”The Special One” în fenomen.

”Jose Mourinho ne-a refuzat pentru că şi-a găsit deja un club!”. Dezvăluirea șefului de la Lyon

Luni, Lyon l-a demis pe brazilianul Sylvinho, iar șeful francezilor Jean-Michel Aulas a început căutarea unui nou tehnician. Acesta a țintit sus și l-a dorit pe Jose Mourinho, însă s-a lovit de refuzul ferm al lusitanului. Într-o conferință de presă susținută joi în fața presei franceze, Aulas a dezvăluit și motivul refuzului: ”Mourinho și-a găsit deja un club”.

ADVERTISEMENT

”Am avut mai multe discuții prin SMS cu Jose Mourinho în care i-am înaintat propunerea noastră și am vrut să avem o întâlnire. Acesta ne-a refuzat însă pentru că și-a găsit deja un club pe care să-l antreneze”, a dezvăluit șeful lyonezilor.

”Jose Mourinho ne-a refuzat pentru că şi-a găsit deja un club!". Dezvăluirea șefului de la Lyon
”Jose Mourinho ne-a refuzat pentru că şi-a găsit deja un club!”. Dezvăluirea șefului de la Lyon. Sursa foto: hepta.ro

Englezii sunt în alertă. Unde va reveni Mourinho? Tottenham și Everton, posibile destinații

Imediat după afirmațiile lui Aulas, fanii și presa britanică au intrat în alertă. Jose Mourinho și-a exprimat în nenumărate rânduri dorința de a reveni în Premier League, iar situația grea în care se află unele echipe importante a deschis ușa speculaților. În pole-position pentru portughez s-ar aflat Tottenham, echipă cu pretenții, dar cu un început modest de sezon, și Everton, grupare aflată pe loc retrogradabil, dar cu un lot valoros.

ADVERTISEMENT

Marco Silva, managerul portughez al celor de la Everton, este foarte aproape de demitere. După opt runde din Premier League, Everton e pe locul 19, care duce în Championship, iar fanii cer conducerii aducerea unui antrenor cu nume. Jose Mourinho poate reprezenta o soluție.

  • 506.000.000 de euro e valoarea lotului celor de la Everton, conform Transfermarkt

În ceea ce privește situația de la Tottenham, Daniel Levy, președintele londonezilor, încă nu e decis să renunțe la Mauricio Pochettino, un antrenor care a dus echipa până în finala UEFA Champions League în sezonul precedent. În plus, Express scrie că demiterea lui Pochettino și aducerea lui Mourinho ar reprezenta două cheltuieli uriașe: clauza sud-americanului, respectiv salariul uriaș pe care îl cere fostul antrenor de la United.

ADVERTISEMENT