Contract fabulos pentru Jose Mourinho pentru a rămâne pe Old Trafford. Vezi durata şi cât va câştiga

manchester united, jose mourinho

Jose Mourinho a fost instalat pe banca lui Manchester United vara trecută şi parcursul echipei din campionat părea a face din această legătură un mariaj de scurtă durată, portughezul nefiind agreat nici de suporteri, pentru trecutul său la Chelsea. Însă, treptat, atât raporturile dintre club şi antrenor, cât şi cele cu fanii s-au întors la 180 de grade, mai ales după ce Mourinho a reuşit să califice echipa în grupele Ligii Campionilor în urma câştigării Europa League.

United a mai adăugat la primul sezon al lui Mou pe Old Trafford şi Cupa Ligii, iar calificarea în grupele Ligii Campionilor a făcut din Mourinho un idol al tribunelor. Noul sezon a început excepţional, parcă pentru a confirma tradiţia celui de-al doilea an la fiecare echipă pentru Mou: titlu la Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid şi din nou Chelsea. United e clar că este una dintre marile pretendente la câştigarea campionatului.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Îl vor mulţi ani pe Jose Mourinho pe Old Trafford

Când a venit la Manchester Mourinho a semnat un contract pe trei ani, până în 2019, dar şefii lui United i-au pregătit o nouă înţelegere, care ar însemna cinci ani, cea mai lungă perioadă din cariera portughezului, petrecută la un club. Şi partea financiară ar fi pe măsură, el câştigând în prezent 12 milioane lire sterline. Conform noului contract suma ar urca la 13 milioane, 65 pentru cinci ani.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Jose Mourinho este cel mai bine plătit antrenor alături de rivalul de oraş de la City, Pep Guardiola, dar cu noul contract îl va depăşi pe cel care i-a fost câţiva ani duşman în Primera Division cu FC Barcelona. Mourinho i-a impresionat pe fani şi prin faptul că nicidată nu şi-a blamat jucătorii şi a aruncat responsabilitatea oricărei nereuşite pe proprii umeri, tocmai pentru a elibera presiunea de pe ei asupra sa.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933