Fotbal international

Jose Mourinho nu respectă regulile în timp de pandemie. Ce au făcut jucătorii lui Tottenham + reacția lui Mou. Video

08.04.2020 | 18:48
Jose Mourinho nu respectă regulile în timp de pandemie. Ce au făcut jucătorii lui Tottenham + reacția lui Mou. Video
ose Mourinho nu respectă regulile de protecţie în timp de pandemie. Ce au făcut jucătorii lui Tottenham, Video. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Marea Britanie este una dintre ţările europene care luptă cu disperare pentru a stopa răspândirea virusului COVID 19. Însă populaţia continuă să aibă o atitudine destul de nepăsătoare, sfidând iminentul pericol, cel mai probabil din inconştienţă.

Sportivii fac antrenamente acasă

Şi în Regat oamenilor li s-a cerut şi li se cere insistent să rămână în locuinţele lor, dacă nu au o necesitate urgentă, însă poliţia are mult de furcă pentru a lămuri cu ajutorul unor amenzi severe pe cei care încalcă regulile de protecţie.

În bună măsură şi sportivii urmează acelaşi program de rămas acasă, unde efectuează antrenamente pe baza programelor primite de la stafful tehnic şi preparatorii fizici.

ADVERTISEMENT

Mourinho şi-a scos jucătorii la iarbă verde!

Însă, mai sunt şi excepţii, aşa cum a fost cazul internaţionalului englez Kay Walker, care a lăsat carantina pentru a petrece o noapte fierbinte într-un hotel cu două escorte de lux.

Acum au apărut alte polemici referitoare la nerespectarea ordinelor autorităţilor odată cu un filmuleţ în care îl vedem pe antrenorul lui Tottenham, Jose Mourinho, lucrând într-un parc din Londra cu trei jucători de la Spurs.

ADVERTISEMENT

Trei jucători de la Spurs nu au respectat distanţierea socială

Imaginile au fost mai întâi surprinse cu telefonul mobil de către trecătorii din zona respectivă, unii mai zeloşi sunând şi la poliţie, pentru nerespectarea normelor de protecţie impuse de autorităţi.

Jose Mourinho lucrează cu Davinson Sanchez, Ryan Sessegnon şi Tanguy Ndombele, încălcând toate regulile. În primul rând că se află afară, într-un parc, apoi sunt mai mult de trei persoane, deşi afară activitate de tip sportiv e permisă numai pentru două persoane care locuiesc în aceeaşi casă. Iar alergarea e făcută umăr la umăr. Vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului a reacţionat prompt

Nu există nici un fel de distanţiere socială de 2 metri între Mourinho şi jucători. Culmea este că fundaşul Aurier a postat în replică un clip în care el aleargă cu un prieten, având distanţă unul faţă de celălalt. Evident, conducerea lui Tottenham a reacţionat prompt, reafirmând că invită pe toţi jucătorii şi stafful tehnic să respecte dispoziţiile autorităţilor.

Antrenorul lusitan a realizat greşeala comisă şi şi-a cerut scuze public. ”Accept că acțiunile mele n-au fost pe aceeași linie cu restricțiile impuse de autorități și că trebuie să am contact doar cu membrii casei unde locuiesc. E vital să respectăm aceste reguli!”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri