Mourinho e totul la United! Mutarea surpriză care arată puterea portughezului

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/04/2018, 15:25
Mourinho e totul la United! Mutarea surpriză care arată puterea portughezului

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Jose Mourinho demonstrează de la o zi la alta că a reuşit să obţină putere totală la Manchester United, deşi sezonul acesta echipa nu a reuşit nici un rezultat notoriu, în afara faptului că va termina pe loc de Champions League. Portughezul este tot mai acuzat de către suporterii de pe Old Trafford pentru faptul că echipa joacă un fotbal urât, foarte defensiv, care a distrus tradiţia de echipă de atac a diavolilor roşii.

Cu toate acestea nimeni din conducerea clubului sau din anturajul patronilor, familia miliardarilor Glazer nu a ieşit cu nici o critică, nici o nemulţumire la adresa activităţii lui Mourinho, care este foarte aproape de a îndepărta la vară din lot pe cel mai scump jucător cumpărat vreodată de United, francezul Paul Pogba, în vara lui 2016, cu 105 milioane euro, de la Juventus.

Fiul lui Mourinho semnase în 2016 ca jucător cu Fulham

Mourinho îşi face deja calculele pentru noul sezon şi stabileşte ce jucători vor pleca şi pe cine ar dori să vină. Mai mult, a început să se ocupe şi de mărirea staffului său, iar mutarea făcută va stârni, cu siguranţă, multe controverse în rândul fanilor. A fost adus un puşti de numai 18 ani, ale cărui atribuţii nu se ştiu foarte bine care vor fi, la ultima partidă fiind responsabil cu echipamentul jucătorilor şi aflându-se în spatele lui Mourinho.

E vorba de nimeni altcineva decât de fiul antrenorului, Jose Mario, care în 2016 semnase cu Fulham pentru a juca la juniori ca portar. Cum se pare că postul de portar nu prea i se potriveşte tatăl l-a cooptat la United, iar acest lucru a fost descoperit doar pentru că Michael Carrick, care se va retrage în vară şi va intra în stafful lui Mou, are în fotografia postată pe reţele de socializare de la meciul cu Swansea pe Mourinho junior!

Închide ×