Fotbal international

Jose Mourinho o face praf pe Barcelona! ”Astfel de goluri le vezi la juniori”. Ce spune despre Klopp. VIDEO

08.05.2019 | 11:05
Jose Mourinho o face praf pe Barcelona Astfel de goluri le vezi la juniori Ce spune despre Klopp VIDEO

Tehnicianul portughez Jose Mourinho o face praf pe Barcelona după înfrângerea rușinoasă suferită în meciul cu FC Liverpool din manșa secundă a semifinalelor Champions League. Fostul manager al celor de la Manchester United l-a lăudat pe Jurgen Klopp pentru mentalitatea care le-a imprimat-o jucătorilor săi și așteaptă explicații de la antrenorul catalanilor, Ernesto Valverde.

Jose Mourinho o face praf pe Barcelona: ”Este dificil să explic ce s-a întâmplat”

Invitat în studioul postului de televiziune beIN Sports, antrenorul portughez a vorbit la superlativ despre Jurgen Klopp, managerul celor de la FC Liverpool: ”Aici este vorba de Jurgen Klopp. Acest meci reprezintă imaginea personalității sale și a spiritului său de a nu nrenunța niciodată la luptă. Cred că tot ceea de s-a întîmplat astăzi este despre mentalitatea lui Jurgen”.

”Ce de-al patrulea gol nu poate fi văzut decât într-un meci de juniori de 14, 15 ani. Dar să recunoaștem că această reușită arată adevărata stare de spirit care a domnit la Liverpool. Îmi este foarte dificil să explic ce s-a întâmplat la acea fază. Aș vrea să-l văd pe Valverde explicând asta”, a mai spus Jose Mourinho care o face praf pe Barcelona după întâlnirea cu FC Liverpool.

Lionel Messi și Gerard Pique, dezamăgiți după golul patru încasat de Barcelona în meciul cu Liverpool
Lionel Messi și Gerard Pique, dezamăgiți după golul patru încasat de Barcelona în meciul cu Liverpool

”Anfield Road este singurul loc unde nu vrei să mergi”

În studioul televiziunii britanice a fost prezent și fostul manager al formației Arsenal Londra, Arsene Wenger, care a explicat înaintea meciului retur cât de greu este să joci pe Anfield Road: ”Este cel mai cald stadion din Europa și este mediul proprice pentru o revenire. Anfield Road este singurul loc unde nu vrei să mergi, deoarece atmosfera de acolo este specială”.

FC Liverpool a învins FC Barcelona cu scorul de 4-0 și s-a calificat pentru al doilea an consecutiv în finala Champions League. FANATIK a asistat la cea mai importantă ”remontada” din istoria fotbalului modern, iar Horia Ivanovici vă prezintă cum se trăiește un meci în infernul de pe Anfield Road. Pentru prima dată în ultimii cinci ani, Spania nu mai are nicio reprezentantă în finala Ligii Campionilor.

Tags: