Mourinho, desfiinţat de o legendă: “Nu îmi place în nici un fel”. Este pe făraş?

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
22/03/2018, 11:14
Mourinho, desfiinţat de o legendă: “Nu îmi place în nici un fel”. Este pe făraş?

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

La Manchester United încet încet atmosfera începe să semene a butoi cu pulbere. Echipa a fost eliminată, neaşteptat, din Champions League de Sevilla, iar ceea ce a înfuriat toată suflarea alb-roşie pe Old Trafford nu este eşecul în sine, ci reacţia total nepăsătoare, chiar sfidătoare, a antrenorului Jose Mourinho, care a făcut o declaraţie absolut şocantă: “Mă bucur pentru toţi supăraţii şi frustraţii după acest meci, toţi care habar nu au de fotbal”.

United a mai rămas cu două obiective, locul de Champions League, care pare a nu mai fi o problemă şi câştigarea Cupei Angliei, dar semifinala cu Tottenham e chiar sabie şi foc faţă de celălalt meci Southampton – Chelsea. Fostul internaţional nord-irlandez Liam Brady, ani de zile jucător la Juventus, îl desfiinţează pe The Special One:

Mourinho continuă războiul cu Pogba

“A-l alege pe Mourinho a fost o mare greşeală, pentru că nu joacă un fotbal frumos, e des în litigiu şi insultă alţi antrenori, nu s-a adaptat niciodată la istoria şi tradiţia acestui club, are relaţii proaste şi cu presa şi în vestiar crează numai relaţii tensionate. Omul nu îmi place în nici un fel, era o căsătorie care niciodată nu ar fi funcţionat şi nu sunt deloc surprins de ce se întâmplă. Când câştigă el e cel mai bun, când pierde jucătorii sunt vinovaţii, niciodată el”

Şi suporterii îl vor plecat, iar presa engleză scrie că dacă nu va câştiga Cupa Angliei acest lucru chiar se va petrece în vară. Relaţia cu Paul Pogba rămâne tensionată, după ce jucătorul şi-a permis să strângă mâna tehnicianului în timp ce dădea interviu după succesul cu Liverpool. Pogba a fost aspru criticat pentru lipsă de respect în vestiar, după ce Mourinho a revenit de la interviu. VEZI VIDEO

Închide ×