Premier League

Jose Mourinho pune condiţii pentru plecarea lui Harry Kane. Unde ar putea ajunge atacantul naţionalei Angliei

15.04.2020 | 13:36
Jose Mourinho pune conditii pentru plecarea lui Harry Kane Unde ar putea ajunge atacantul nationalei Angliei
ADVERTISEMENT

Presa din Anglia a scris în urmă cu câteva zile în urmă despre decizia luată de patronul lui Tottenham, Daniel Levy, de a-l vinde pe cel mai bun jucător din lot, atacantul Harry Kane, golgeterul echipei.

Harry Kane a fost mereu un obiectiv pentru marile cluburi

Kane a reprezentat mereu o ţintă pentru marile cluburi, nu doar acum, însă de fiecare dată răspunsul lui Levy a fost unul sec, jucătorul nu este de vânzare. Cu Kane în teren a reuşit Spurs în vara anului trecut să ajungă să joace finala Champions League, un eveniment sută la sută Premier League, pierdut cu 2-1 în faţa lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Însă acum datele problemei au fost complet schimbate de pandemia de coronavirus. Cum anul trecut a fost dat în folosinţă şi unul dintre cele mai moderne stadioane din Europa, care a costat peste un miliard de euro, e clar că trebuie sacrificat ceva pentru a menţine echilibrul economic.

Costă mai mult decât transferul lui Neymar de la Barca la PSG!

Numai că Harry Kane e la fel de preţios ca giuvaierele reginei Angliei, pentru că preţul său este de 227 milioane euro, unul care sare şi peste ce a însemnat în 2017 aducerea lui Neymar de la Barca la PSG.

ADVERTISEMENT

Numai la această sumă Kane poate pleca. Iar antrenorul Jose Mourinho, deranjat vizibil că şi-ar putea pierde cel mai important om de gol, a mers la Levy şi i-a pus o condiţie, altfel îşi vor strânge mâinile şi se vor despărţi.

Mourinho cere să nu se ia în considerare nici o ofertă din Anglia

Condiţia lui Mourinho este ca jucătorul să nu fie vândut sub nici o formă la un alt club din Premier League, pentru ca apoi Kane să marcheze în poarta fostei sale echipe.

ADVERTISEMENT

Mourinho l-a sfătuit pe patronul lui Tottenham să aleagă o variantă externă, el avansând şi două variante, evident cu condiţia ca şi grupările respective să fie interesate şi să aibă bani pentru transferul lui Kane.

Real Madrid l-a mai vrut şi în ultimii doi ani

Cele două nume avansate de Mourinho, care în condiţii normale ar fi avut cu siguranţă bani, sunt Real Madrid, club care de doi ani a tot încercat să negocieze pentru Kane şi PSG, mai ales că va pleca uruguayanul Cavani, iar varianta cu argentinianul Icardi e în dubiu datorită faptului că soţia acestuia, Wanda Nara, nu prea vrea la Paris.

ADVERTISEMENT

Şi Harry Kane, deşi şi-a declarat dragostea pentru Tottenham, a admis că este deschis oricărei propuneri, pentru că vrea să câştige multe trofee.

ADVERTISEMENT