Fotbal international

Jose Mourinho, pus la colț de Marcus Rashford: “Nu a fost fotbalist”

14.09.2019 | 17:10
Jose Mourinho pus la colt de Marcus Rashford Nu a fost fotbalist

Jose Mourinho a plecat în 2018 de la Manchester United, însă numele său încă este prezent în fotbalul englez. Noua vedetă a diavolilor, Marcus Rashford, a oferit o declarație tăioasă la adresa lusitanului, despre care spune că suferă în relația cu jucătorii din cauza faptului că nu a jucat fotbal niciodată.

Jose Mourinho, criticat de vedeta lui United, Marcus Rashford: “Nu a fost fotbalist”

După ce Manchester United a fost preluată de Ole Gunnar Solskjaer, Marcus Rashford a devenit omul numărul 1 al echipei de pe Old Trafford. Și cu Mourinho, vârful de 21 de ani jucat în prima echipă, însă nu era la fel de eficient ca în prezent. Într-un interviu pentru BBC, englezul a fost pus să facă o diferență între cei doi tehnicieni, Ole Gunnar Solskjaer și Jose Mourinho. Rashford consideră că norvegianul înțelege mai bine jucătorii pentru că și el a jucat fotbal.

”Ole Gunnar Solskjaer este foarte diferit de fostul antrenor, Jose Mourinho, dar asta era de așteptat, întrucât el a jucat fotbal. În afara terenului, Solskjaer înțelege mai bine jucătorii și relaționează mai bine cu ei. Jose Mourinho este un antrenor de clasă și are modul lui de a interacționa cu elevii săi, însă, în opinia mea, un manager care a jucat fotbal, care a fost acolo, în viața de zi cu zi a jucătorului, este mai înțelegător”, a spus Rashford pentru sursa citată.

  • Jose Mourinho a fost demis în decembrie 2018 de la United, după un eșec cu Liverpool, 1-3
Jose Mourinho, criticat de vedeta lui United, Marcus Rashford: "Nu a fost fotbalist"
Jose Mourinho, criticat de vedeta lui United, Marcus Rashford: “Nu a fost fotbalist”. Sursa foto: hepta.ro

Marcus Rashford, alături de Solskjaer: ”Trebuie susținut de toată lumea”

Manchester United a debutat cu un succes în acest sezon, 4-0 cu Chelsea, însă ulterior echipa a căzut. Au urmat patru meciuri fără succes, un eșec cu Crystal Palace și două remize cu Wolves și Southampton. După aceste rezultate, încrederea în antrenorul norvegian a început să scadă.

Rashford, unul din liderii echipei, spune că Solskjaer trebuie susținut în planul său pe termen lung: ”Toată lumea are încredere în manager. Toți trebuie să fim alături de el. Nu are un plan pentru 2-3 meciuri, ci pentru câțiva ani. Nu avem nevoie de o rotație de antrenori, ci de o stabilitate a băncii tehnice”

  • Manchester United ocupă locul 8 în Premier League după patru etape, cu 5 puncte