Sport

Jose Mourinho, pus la zid după rușinea din Conference League: ”90 de milioane de euro pentru a lua 6 goluri de la Bodo Glimt”

AS Roma a suferit o adevărată rușine în grupele Conference League, 1-6 cu Bodo Glimt, iar Jose Mourinho nu este iertat pentru aces eșec.
22.10.2021 | 01:03
Jose Mourinho pus la zid dupa rusinea din Conference League 90 de milioane de euro pentru a lua 6 goluri de la Bodo Glimt
AS Roma a suferit o adevărată rușine în grupele Conference League, 1-6 cu Bodo Glimt, iar Jose Mourinho nu este iertat pentru aces eșec. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Portughezul se află la cea mai drastică înfrângere din carieră, însă la final și-a asumat mare parte din vină.

Presa, fanii și oamenii din fotbalul italian nu au putut digera această umilință și au răbufnit după prestația lamentabilă a romanilor din Norvegia.

ADVERTISEMENT

Rușinea suferită de AS Roma în Conference League a dat tonul atacurilor la adresa lui Jose Mourinho

Cel mai atacat după rușinea din Conference League a fost antrenorul Jose Mourinho, presa peninsulară fiind de părere că a greșit total atunci când a ales să-și menajeze jucătorii importanți și să meargă pe mâna rezervelor.

”Mourinho, să-ți fie rușine: 90 de milioane pentru a lua 6 goluri de la Bodo Glimt. Măcar Fonseca a fost bătut de Manchester United. Și dă vina pe jucători… Dar mulți dintre cei care au intrat pe terenul din Norvegia în sezonul trecut au fost titulari.

ADVERTISEMENT

Acum un an echipa era mult mai slabă. S-au investit 90 de milioane de euro. Un alt amănunt deloc de neînsemnat: când au intrat Cristante, Shomurodov și Mkhitaryan era 2-1, când Abraham și Pellegrini au fost introduși și ei era 3-1. Au mai venit trei goluri: Mourinho nu are nimic de-a face cu asta?”, a scris site-ul calciomercato.com, care i-a acordat portughezului nota 3.

Fanii îi cer portughezului să se retragă

”Mourinho a luat o bătaie istorică”, a scris publicația Tuttosport, care a notat: ”Mourinho nu a avut niciodată o înfrângere de această amploare în 1.008 meciuri oficiale pe bancă în cariera sa. Roma pierde primul loc, însă nu asta este cea mai serioasă problemă pentru portughez, care va trebui să analizeze incapacitatea oamenilor săi de a fi în meci”.

ADVERTISEMENT

Fostul mare atacant englez Gary Lineker s-a arătat nedumerit de alegerile făcute de tehnicianul portughez. ”La naiba, și-a lăsat cei mai buni jucători pe bancă și i-a băgat abia la pauză când era la 2-1! Celelalte două înlocuiri vin în minutul 60, la 3-1”, a scris fostul mare golgheter al Angliei pe contul de Twitter.

Fanii englezi au reacționat imediat la postarea lui Lineker și l-au ironizat pe Jose Mourinho. ”Bodo six, Special one” și ”E timpul ca Jose să se retragă”, sunt doar două din comentariile acide la adresa lusitanului.

ADVERTISEMENT

21 octombrie, zi neagră pentru Roma

Și suporterii Romei s-au înfuriat și și-au vărsat nervii pe rețelele de socializare, acolo unde au postat mai multe mesaje împotriva antrenorului echipei: ”Mourinho părea pierdut după fiecare gol primit de AS Roma!”

”Antrenează-te fără oprire până în decembrie și pune-i pe toți să sape pământul. Este cu adevărat rușinos să iei 6 goluri din partea lui Bodo”, a fost reacția unui alt fan.

De remarcat este faptul că data de 21 octombrie este una neagră în istoria clubului AS Roma. Pe lângă înfrângerea cu Bodo Glimt, în urmă cu 7 ani italienii erau ”dezmembrați” de Bayern Munchen chiar pe Olimpico, scor 1-7, în grupele Champions League.

ADVERTISEMENT