Fotbal international

Jose Mourinho, salariu imens, dar sub sumele colosale pe care le primea! Banii pe care îi va lua la Roma

05.05.2021 | 19:46
Jose Mourinho salariu imens dar sub sumele colosale pe care le primea Banii pe care ii va lua la Roma
Jose Mourinho, salariu imens, dar sub sumele colosale pe care le primea! Banii pe care îi va lua la Roma. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a așteptat doar 15 zile după despărțirea de Tottenham, iar tehnicianul portughez a semnat recent cu AS Roma, care este a doua echipă din Italia pe care o pregătește, după Inter Milano.

„The Special One” a semnat un contract valabil pentru trei sezoane cu AS Roma, urmând să câștige 7.000.000 de euro pe an, un salariu mare, însă mult mai mic decât primea la Tottenham.

ADVERTISEMENT

La Tottenham, Jose Mourinho câștiga numai puțin de 15.000.000 de euro, fiind unul dintre cei mai bine plătiți antrenori din lume, însă nici cu o stabilitate financiară asigurată, portughezul nu a reușit să aibă un sezon bun alături de Harry Kane și compania.

Salariul lui Jose Mourinho de la AS Roma

Jose Mourinho va câștiga 7.000.000 de euro pe sezon la AS Roma, la care se vor mai adăuga și alte bonusuri de performanță, romanii dorindu-și neapărat să fie implicați din nou în lupta la titlu din Serie A, mai ales că în acest sezon s-a încheiat dominația absolută a lui Juventus.

ADVERTISEMENT

Totuși, Jose Mourinho mai are bani de primit de la Tottenham, club la care mai avea contract până în 2023, iar Spurs trebuie să îi ofere despăgubiri pentru demitere.

Astfel, portughezul a ajuns la o înțelegere cu șefii lui Spurs să mai primească încă 9.000.000 de euro pentru acest sezon. În plus, fiscalitatea din Italia este mai relaxată decât în Anglia sau în Spania, acolo unde Mourinho a mai antrenat și s-a confruntat cu astfel de probleme.

ADVERTISEMENT

Mesajul amuzant transmis de o companie aeriană low-cost pentru Mourinho

Compania aeriană irlandeză „Ryanair” și-a promovat o serie de prețuri bune la zborurile Londra-Roma, cu o glumă la adresa lui Jose Mourinho, care a părăsit-o pe Tottenham și a semnat cu AS Roma.

„Jose va fi fericit să afle că în prezent zburăm de la Londra la Roma de la doar 14,99 lire sterline. Din cauza lipsei sale de trofee cu Spurs, ne aşteptăm ca un bagaj de mână să fie suficient pentru această călătorie”, au postat reprezentanții companiei amintite, pe contul de Twitter.

ADVERTISEMENT

În Italia, în 2010, Jose Mourinho reușea să facă „tripla” istorică pentru Inter Milano, câștigând campionatul, Cupa Italiei, dar și trofeul Champions League.

  • 58 de ani este vârsta lui Jose Mourinho
ADVERTISEMENT