Fotbal international

Mourinho îl desfiinţează pe Pogba: “Păr vopsit şi tatuaje multe”

Dupa ce a dezminţit că ar avea vreun conflict cu vreun jucător de la United, Jose Mourinho l-a atacat virulent pe cel mai scump transfer din lot.
19.02.2018 | 13:23
Mourinho il desfiinteaza pe Pogba Par vopsit si tatuaje multe

Jose Mourinho este tipul de antrenor care atunci când presa atacă unul dintre jucătorii săi are obiceiul de a prelua pe umerii săi responsabilitatea nereuşitelor, pentru a-l proteja pe cel în cauză. Pentru prima dată însă a decis nu numai să lase masca protectoare, ci să se transforme chiar el în acuzator al unui fotbalist de sub comanda sa. Şi nu unul oarecare, ci transferul cel mai scump din istoria clubului.

Mourinho e în război deschis cu francezul Paul Pogba, care până la Neymar a fost cel mai scump transfer din lume, realizat în vara lui 2016, 105 milioane plătite lui Juventus. Francezul, iritat de deciziile tactice ale lui Mourinho în ultima etapă de Premier League, când United a pierdut la Newcastle, i-a reproşat acestuia deciziile şi pentru Mourinho un asemenea gest din partea unui jucător este innaceptabil.

Jose Mourinho vrea să ştie de ce Pogba nu mai e mulţumit la United

Presa din Regat a scris că Pogba ar fi declarat unor apropiaţi că regretă faptul că a revenit la United, club de unde plecase cu ani în urmă la Juventus, pentru că nu era considerat de viitor şi că ar fi rugat pe agentul său să îi găsească altă echipă şi Mino Raiola deja l-ar fi oferit la Real Madrid pentru 135 de milioane de euro. Deocamdată Pogba nu a jucat în Cupă la Huddersfield şi Mourinho a aflat abia în dimineaţa jocului că ar avea probleme.

Mourinho a explodat atunci când a fost întrebat dacă francezul va juca în Champions League, la Sevilla:  “Mai bine vorbim de Scott McTominay. El merită să evolueze mai mult. Nu are nici părul vopsit, nici maşină mare, nici ceas mare, nici tatuaje.  Nu ştiu dacă voi începe cu Pogba. Înainte de orice, vreau să înţeleg de ce a spus că nu mai vrea să joace”.