Fotbal international

Jose Mourinho se apară în scandalul transferului lui Mohamed Salah! ”Nu am fost implicat”

18.01.2019 | 17:51
Jose Mourinho se apară în scandalul transferului lui Mohamed Salah de la Chelsea Londra la AS Roma

Tehnicianul portughez Jose Mourinho se apară în scandalul transferului lui Mohamed Salah de la Chelsea Londra la AS Roma. Fostul manager al grupării britanice a dezvăluit că nu el a decis vânzarea atacantului egiptean și a precizat că se află în relații foarte bune cu fotbalistul.

”Când clubul a decis să-l vândă, nu am fost eu implicat. Eu l-am vrut pe jucător. Pot spune că eu l-am cumpărat, nu l-am vândut pe Salah. Deși aveam jucători extraordinari de atac, precum Hazard, William, acest băiat m-a cucerit atunci când am jucat contra lui Basel, în Champions League”, a declarat antrenorul portughez, conform Sky Sports.

Jose Mourinho se pregătește să-l introducă pe teren pe Mohamed Salah la un meci al echipei Chelsea
Jose Mourinho se pregătește să-l introducă pe teren pe Mohamed Salah la un meci al echipei Chelsea

Jose Mourinho se apară în scandalul transferului lui Mohamed Salah: ”Nu are de ce să regrete”

”Cred că Mohamed nu are de ce să regrete această mișcare, pentru că totul a mers bine. Totul a decurs excelent pentru el, a progresat, dar în acel moment în care a fost la Chelsea era doar un copil, cu o mare dorință de a juca săptămânal iar noi n-am putut să-i oferim asta”, a mai spus Jose Mourinho despre transferul lui Mohamed Salah la AS Roma.

Internaționalul egiptean a fost remarcat de tehnicianul portughez la meciurile din faza grupelor Champions League, sezonul 2013-2014, atunci când FC Basel a câștigat ambele întâlniri cu Chelsea Londra. Mohamed Salah a marcat câte un gol în ambele întâlniri și așa l-a impresionat pe Jose Mourinho. Fotbalistul a ajuns în vara următoare pe Stamford Bridge, dar nu a reușit să rupă gura târgului, iar după șase luni a fost împrumutat la Fiorentina. În următorul sezon el a fost împrumutat la AS Roma, iar după un an italienii l-au achiziționat definitiv pentru 15 milioane de euro și l-au vândut în vara lui 2017 la FC Liverpool pentru 42 de milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri