Fotbal international

Jose Mourinho se plânge de programul infernal pe care îl are Tottenham: ”Cine sunt iluminații care iau aceste decizii?”

11.09.2020 | 21:41
Jose Mourinho se plange de programul infernal pe care il are Tottenham Cine sunt iluminatii care iau aceste decizii
ADVERTISEMENT

Antrenorul Jose Mourinho se plânge de programul infernal pe care îl are Tottenham Hotspur în startul noului sezon.

Tehnicianul portughez este nemulțumit de faptul că formația sa este nevoită să joace nu mai puțin de nouă meciuri în doar 24 de zile.

ADVERTISEMENT

Între aceste partide ar putea exista și duelul cu FC Botoșani, din turul trei preliminar al Europa League, dacă ambele echipe vor accede în această fază a competiției.

Programul aglomerat al lui Tottenham l-a scos din sărite pe Jose Mourinho

”Dacă mă gândesc prea mult la asta, mă voi deprima. Vreau să merg la fiecare meci pozitiv. Dar zilele trecute am făcut o provocare cu băieții mei, întrebându-i care dintre ei crede că poate juca toate aceste nouă meciuri timp de 90 de minute și nimeni nu mi-a răspuns pozitiv”, a declarat Jose Mourinho despre programul lui Tottenham.

ADVERTISEMENT

”Este un risc mare în ceea ce privește ambițiile noastre, în primul rând pentru că este posibil să pierzi unul dintre aceste meciuri. În Premier League poți pierde și rămâi în competiție, dar dacă pierzi în Europa League, ieși. Dacă pierzi în Carabao Cup, ieși. Este un risc mare”, a spus portughezul, conform The Sun.

”Accidentările, evident, sunt și ele un risc. Este ceva unic. Așa cceva nu s-a mai întâmplat niciodată. Ne întrebăm cine sunt iluminații care iau aceste decizii? Pentru că nu este vorba despre Tottenham. Este vorba despre un club englez. A fost Tottenham, dar ar putea fi Wolves, ar putea fi Sheffield United”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Dacă decidem că una dintre aceste competiții nu este importantă pentru noi, mergem împotriva naturii clubului, mergem împotriva naturii noastre, mergem împotriva ambițiilor noastre pentru că în Europa League și Cupa Ligii, avem ambițiile noastre. Avem drepturile noastre de a încerca să luptăm pentru aceste competiții”, a menționat portughezul.

”Aș vrea să știu cine ia aceste decizii, pentru că în acest moment se ascund. Cine face o echipă să joace duminică, marți, joi, duminică, din nou marți, din nou joi, din nou duminică? Vor să jucăm cu echipa de tineret în Carabao Cup? Au ceva cu noi? Aceasta este întrebarea mea”, a afirmat Mourinho.

ADVERTISEMENT

Tottenham Hotspur va începe sezonul la 13 septembrie cu un meci acasă cu Everton în Premier League. Urmează în 17 septembrie jocul cu Lokomotiv Plovdiv din Europa League, trei zile mai târziu va întâlni Southampton în deplasare în campionat, iar pe 21 septembrie vor întâlni Leyton Orient sau Plymouth Argyle în Carabao Cup.

La 24 septembrie ar fi meciul cu FC Botoșani sau Shkendija din Europa League, trei zile mai târziu va întâlni Newcastle acasă în Premier League. Pe 1 octombrie ar trebui să evolueze în play-off-ul din Europa League, iar la 3 octombrie este meciul din deplasare cu Manchester United din Premier League.

ADVERTISEMENT