Premier League

Jose Mourinho, show la conferința de presă: „Doar mie îmi pui întrebări din astea!”

16.07.2020 | 15:56
Jose Mourinho show la conferinta de presa Doar mie imi pui intrebari din astea
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a făcut show la conferința de presă la finalul meciului dintre Newcastle și Tottenham, încheiat 3-1 pentru echipa tehnicianului portiughez.

„Mou” s-a enervat după ce un jurnalist britanic i-a pus mai multe întrebări care l-au dernajat vizibil.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho l-a luat la rost pe jurnalist, căruia i-a atras atenția că nu le pune astfel de întrebări lui Pep Guardiola sau Frank Lampard.

Jose Mourinho, show la conferința de presă

Jose Mourinho a făcut show la conferința de presă, după ce s-a certat cu un jurnalist britanic: „Nu îmi pui genul acesta de întrebare decât mie, de obicei, şi nu-i chestionezi pe Frank Lampard, Jürgen Klopp, Guardiola sau pe alţi antrenori ai marilor echipe care au mari jucători!”.

ADVERTISEMENT

„Dacă Lampard îl foloseşte pe Pulisic, tu nu-l întrebi de ce, de exemplu, nu-l bagă pe Odoi. Dacă Pep îl lasă pe margine pe Bernardo Silva, nu-i ceri să explice motivul alegerii sale”, a mai spus Jose Mourinho.

„Pare că sunt singurul antrenor care nu are rezerve de valoare”

Jose Mourinho a continuat să-și exprime nemulțumirile la adresa întrebărilor primite: „Pare că sunt singurul antrenor care ar trebui să înceapă meciul cu 15 jucători. Sau unicul care nu deţine dreptul să aibă fotbalişti de valoare pe banca de rezerve”

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Mourinho s-a calmat și a vorbit și despre victoria cu Newcastle: „E un sentiment bun, nu pentru că era unicul stadion unde nu câştigasem niciodată.

Desigur, mă simt foarte fericit pentru echipă şi, în sfârşit, pot pleca de-aici, să trec pe lângă statuia domnului Robson şi să râd cu el”.

ADVERTISEMENT

„Întrucât, de fiecare dată când veneam să joc la Newcastle, părăseam stadionul şi mă uitam la el cu faţa tristă. E pentru prima oară când pot să zâmbesc”, a mai spus tehnicianul portughez.

ADVERTISEMENT