Fotbal international

Jose Mourinho şi-a ales favorita în Liga Campionilor: “Poate ajunge până în finală”

20.02.2019 | 20:02
Jose Mourinho şi-a ales favorita în Liga Campionilor

Jose Mourinho şi-a ales favorita în Liga Campionilor, competiţie în care a participat alături de Manchester United în faza grupelor din acest sezon. Antrenorul portughez a oferit un interviu pentru TeleRadioStereo înainte de meciul Atletico Madrid – Juventus şi a susţinut că “Bătrâna Doamnă” poate ajunge până în finala care se va juca pe stadionul “Wanda Metropolitano”. “The Special One” crede că Ronaldo este jucătorul determinant în tentativa italienilor de a câştiga UEFA Champions League pentru prima dată după 23 de ani.

“Juventus poate câştiga Liga Campionilor în acest sezon. Au calitate, experienţă şi un jucător determinat ca Ronaldo. Cristiano sigur îşi doreşte să câştige din nou trofeul. Este o echipă cu multă ambiţie, dar poate fi eliminată şi de Atletico Madrid, orice se poate întâmpla în această competiţie. Atleti este o echipă la fel de ambiţioasă şi care îşi doreşte să câştige trofeul după finalele pierdute cu Real Madrid”, a declarat Jose Mourinho pentru TeleRadioStereo.

Jose Mourinho şi-a ales favorita în Liga Campionilor. A avertizat-o pe Juventus

Jose Mourinho şi-a ales favorita în Liga Campionilor, însă a susţinut că Juventus poate fi eliminată de Atletico Madrid în optimile de finală. Fostul antrenor al lui Manchester United a precizat că spaniolii au investit mult pentru a fi siguri că vor juca finala UEFA Champions League în acest sezon, când ultimul act se va disputa pe propriul stadion.

Jose Mourinho şi-a ales favorita în Liga Campionilor. Ce a spus despre Juventus
Jose Mourinho şi-a ales favorita în Liga Campionilor. Ce a spus despre Juventus

“Atletico Madrid a investit masiv şi îşi doresc să joace pe finala Champions League pe propriul teren. Poate nu joacă cel mai bun fotbal, dar ştim cu toţii ceea ce poate face Diego Simeone. Are atacanţi talentaţi care pot face diferenţa în meciurile echilibrate. Din acest motiv spun că Juventus poate câştiga Liga Campionilor la fel cum poate fi eliminată de Atletico Madrid încă din optimile de finală”, a mai precizat Jose Mourinho.