Fotbal international

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri pentru iarnă! Pe cine vrea să aducă la Manchester United

27.11.2018 | 11:06
Jose Mourinho sia facut lista de transferuri pentru iarna Pe cine vrea sa aduca la Manchester United

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri pentru perioada de mercato din iarnă. Manchester United are un sezon dezamăgitor, iar antrenorul portughez este pregătit să aducă întăriri la echipă. După 13 etape din Premier League, “diavolii” ocupă locul şapte, cu 21 de puncte, la 14 puncte în spatele lui Manchester City, liderul campionatului.

Prima ţintă pe lista lui Jose Mourinho este Axel Witsel, jucător dorit de antrenorul portughez şi în vară. Internaţionalul belgian trece printr-o formă foarte bună la Borussia Dortmund, liderul din Bundesliga. Conform presei din Anglia, Manchester United vrea să-l transfere în iarnă, din moment ce Fred nu s-a adaptat la echipă. În vară, Jose Mourinho l-a preferat pe mijlocaşul brazilian în dauna lui Axel Witsel şi şi-a dat seama de greşeala făcută. Fotbalistul belgian este apreciat de oficialii nemţilor, astfel că “diavolii” vor fi nevoiţi să vină cu o ofertă de nerefuzat.

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri pentru iarnă. Aranutovic, dorit de Manchester United

Jose Mourinho vrea să salveze sezonul dezamăgitor şi a pregătit lista de transferuri pentru iarnă. Pe lângă Axel Witsel, antrenorul portughez vrea să-l aducă pe “Old Trafford” şi pe Marko Arnautovic. Romelu Lukaku este departe de forma arătată în sezonul trecut, iar tehnicianul de 55 de ani vrea să-l aducă pe atacantul lui West Ham United. “Nu vreau să vorbesc acum despre acest subiect. Vreau să mă concentrez pe munca de la West Ham”, a declarat Marko Arnautovic când a fost întrebat de interesul lui Manchester United.

În vară, Jose Mourinho a vrut să facă o serie de transferuri, dar a trebuit să se mulţumească doar cu Fred, Diogo Dalot şi Lee Grant. Antrenorul portughez a criticat situaţia chiar înainte de startul sezonului, spunând că nu aştepta ca oficialii echipei să nu-l ajute. “Am avut planurile mele de mai multe luni, iar acum mă trezesc cu fereastra de transferuri închisă, într-o situație în care nu credeam că mă voi afla. Cred că fotbalul se schimbă, iar managerii ar trebui numiți doar antrenori”, susţinea Jose Mourinho.

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri pentru iarnă. Axel Witsel este dorit de Manchester United
Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri pentru iarnă. Axel Witsel este dorit de Manchester United