Fotbal international

Jose Mourinho și-a găsit de muncă după ce a fost demis de la Tottenham! Cu cine a semnat

30.04.2021 | 12:48
Jose Mourinho sia gasit de munca dupa ce a fost demis de la Tottenham Cu cine a semnat
ADVERTISEMENT

Antrenorul portughez Jose Mourinho și-a găsit imediat de muncă după ce a fost demis de la Tottenham Hotspur și va fi editorialist pentru cotidianul The Sun în perioada Euro 2020.

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, portughezul a fost dat afară de la Spurs după o serie de rezultate dezastruoase care au adus clubul pe marginea prăpastiei.

ADVERTISEMENT

Jorge Mendes, impresarul lui ”The Special One”, a știut tot timpul să negocieze la sânge contractele tehnicianului, care a primit despăgubiri uriașe de la toate cluburile care l-au demis și care au fost nevoite să îi plătească contractul până la final sau o mare parte din el.

Demis de la Tottenham, Jose Mourinho și-a găsit repede de muncă

La doar 10 zile după ce Tottenham l-a dat afară, cotidianul The Sun a anunțat că a obținut semnătura lui Jose Mourinho, portughezul urmând să treacă la muncă în perioada turneului final al Campionatului European când va avea o rubrică specială în paginile ziarului.

ADVERTISEMENT

”Jose Mourinho va fi expertul nostru la Euro. Se anunță o vară sportivă epică și cine ar fi putut mai bine decât ‘The Special One’ să-și spună părerea despre Euro într-o rubrică ascuțită, plină de intelingență, cunoștințe și entuzioasm”, scriu cei de la The Sun.

Presa engleză a analizat momentele cheie ale mandatului lui Jose Mourinho la Tottenham și consideră că ruptura definitivă s-a produs din cauza faptului cpă portughezul nu mai era agreat în vestiarul lui Spurs.

ADVERTISEMENT

Mourinho ar putea ajunge la naționala Qatarului

Adus pe White Hart Lane cu surle și trâmbițe, Jose Mourinho trebuia să fie omul care să învețe clubul să câștige trofee. Dar mandatul său s-a dovedit un fiasco, iar Spurs este primul club din ultimii 20 de ani la care Mou își încheie aventura fără să câștige vreun trofeu. Ultimul a fost Uniao Leiria, în 2001.

Chiar dacă rezultatele din ultimii ani au fost modeste, Jose Mourinho rămâne un nume care se află în agenda multor conducători de club. Cu toate acestea, următorul pas al portughezului poate fi spre poziţia de selecţioner al unei echipe naţionale.

ADVERTISEMENT

Naţionala Qatarului se pregăteşte pentru Campionatul Mondial din 2022, turneul final pe care îl va găzdui, însă are un selecţioner cu puţină experienţă şi care este cvasi-necunoscut la nivel internaţional. Cu 18 luni înainte de startul competiţiei, arabii şi-ar dori un nume cu greutate, iar Jose Mourinho este varianta perfectă, mai ales că au existat legături cu lumea arabă.

ADVERTISEMENT