Mourinho şi-a ieşit din minţi după ruşinea cu Huddersfield! A făcut prăpăd în vestiar! Cu ce a aruncat de nervi!

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
24/10/2017, 18:50
Mourinho şi-a ieşit din minţi după ruşinea cu Huddersfield! A făcut prăpăd în vestiar! Cu ce a aruncat de nervi!

În ultima etapă din Premier League nou promovata Huddersfield a reuşit să detoneze bomba, una dintre cele mai mari surprize ale sezonului. Terrierii au muşcat de două ori din diavolii roşii ai lui Jose Mourinho, acest 2-1 însemnând primul eşec stagional pentru United în toate competiţiile. Reacţia lui Jose Mourinho a fost un torent de reproşuri la adresa jucătorilor, ceea ce se întâmplă foarte rar la tehnicianul portughez, care, de regulă, îşi apără elevii şi transferă nereuşita pe umerii săi.

Jose Mourinho a fost atât de furios, încât de cum s-a ajuns în vestiar după meci şi-a azvârlit sacoul pe pardoseală şi a început ca o mitralieră rafala de reproşuri la adresa în special a fundaşilor. Paradoxal, de tirada dură a antrenorului a scăpat suedezul Victor Lindeloff, jucător adus în vară de la Benfica pentru 35 de milioane de euro.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Singurul care a scăpat de furia lui Jose Mourinho a fost tocmai vinovatul la goluri!

Paradoxal, deoarece ambele goluri ale lui Huddersfield au venit tocmai în urma marilor greşeli comise de Lindeloff, care nu se află nici pe departe la primele gafe de la venirea pe Old Trafford. Mourinho şi-a acuzat jucătorii de crasă superficialitate în tratarea partidei, ei fiind complet deconectaţi de la tensiunea meciului pe care îl aveau deja în subconştient câştigat de dinainte.

Mourinho a luat foc auzindu-l pe mijlocaşul spaniol Anders Herrara declarând că adversarul i-a bătut la atitudine şi nu pentru valoare superioară. Portughezul şi-a atacat public jucătorii, spunând că Herrera trebuia să vină să vorbească în faţa suporterilor, pentru că el acceptă să piardă datorită superiorităţii adversarului, dar nu pentru că acesta a avut o atitudine mult mai aproape de ceea ce un fotbalist trebuie să dea meci de meci şi minut de minut pe teren.

Închide ×