Fotbal international

Jose Mourinho și pasiunea sa pentru mașini! Totul a pornit cu un Renault second hand pe care i l-a cumpărat tatăl său. Galerie foto

29.12.2019 | 19:17
Jose Mourinho si pasiunea sa pentru masini Totul a pornit cu un Renault second hand pe care i la cumparat tatal sau Galerie foto
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a vorbit despre pasiunea sa pentru mașini și a povestit că totul a pornit de la un Renault pe care tatăl lui i l-a făcut cadou la 18 ani, când și-a luat permisul de conducere. Pozele cu mașinile lui Jose Mourinho le puteți vedea în GALERIA FOTO de mai sus.

Jose Mourinho a vorbit despre pasiunea sa pentru mașini

Jose Mourinho are șofer, dar nu a încetat niciodată să fie pasionat de mașini. Tehnicianul lui Tottenham a povestit de unde a început toată pasiunea sa pentru mașini.

ADVERTISEMENT

Portughezul și-a adus aminte de cadoul pe care tatăl său i l-a făcut la 18 ani, atunci când și-a luat permisul: „Tata mi-a cumpărat un Renault 5 la mâna a doua atunci când aveam 18 ani, imediat după ce mi-am luat carnetul de conducere. Era argintiu!”

„Eram la Universitatea din Lisabona, care era la 65 de kilometri distanță de casă, așa că mă ajuta mult cadoul. Mai târziu mi-am achiziționat un Honda Civic, de altfel prima mașină cumpărată din banii mei.”,  și-a amintit Mourinho.

ADVERTISEMENT

Nu numai tatăl său i-a cumpărat o mașină

Jose Mourinho a mai primit de-a lungul timpului o mașină și nu din partea tatălui său, ci din partea lui Roman Abramovici, fostul său patron de la Chelsea. La doar cinci luni după ce a fost demis de la cârma echipei de pe „Stamford Bridge”, Mourinho a primit un cadou neașteptat.

Este vorba despre un Ferrari Scaglietti 612, în valoare de 250.000 de euro, pe care Abramovic i l-a făcut cadou, după o discuție în care portughezul i-a spus că dacă ar avea suma necesară și-ar cumpăra un astfel de model.

ADVERTISEMENT

După sezonul fantastic pe care l-a avut cu Inter Milano în 2010, Jose Mourinho s-a răsplătit și și-a cumpărat un Aston Matin Rapide: „2010 a fost un an minunat pentru mine așa că mi-am cumpărat un Aston Martin Rapide. Când am cumpărat-o le-am zis copiiilor mei că nu va fi niciodată de vânzare, trebuie să o păstreze pentru totdeauna”.

Accidentul în care a fost implicat Jose Mourinho

În 1996, pe vremea când era secundul lui Sir Bobby Robson la Barcelona, Jose Mourinho conducea un Suzuki Vitara și a suferit un accident teribil. Tehnicianul portughez și-a adus aminte momentele cumplite prin care a trecut.

ADVERTISEMENT

„Am fost cu Bobby Robson să semnez un contract în Barcelona în 1996. Era târziu și când m-am întors în Portugalia am adormit. Am fost foarte norocos că mi-am rupt doar câteva coaste și m-am ales cu câteva zgârieturi, nimic mai mult”,  a mai spus Jose Mourinho.

  • 56 de ani a împlinit Jose Mourinho pe 26 ianuarie
ADVERTISEMENT