Fotbal international

Jose Mourinho surprinde după Tottenham – Leipzig 0-1: „Este un rezultat bun, e fantastic ce a făcut echipa asta”

20.02.2020 | 00:04
Jose Mourinho surprinde dupa Tottenham  Leipzig 01 Este un rezultat bun e fantastic ce a facut echipa asta
ADVERTISEMENT

Jose Mourinho a extras aspectele pozitive după înfrângerea suferită de Tottenham cu Leipzig, 0-1, în prima manșă a optimilor Ligii Campionilor. Tehnicianul portughez declară că, în situație în care este formația britanică, fără cei mai importanți jucători de atac, rezultatul nu este negativ, iar calificarea poate fi obținută în Germania.

Tottenham, înfrângere cu Leipzig pe teren propriu

În absența celor mai importante nume din ofensivă, Harry Kane și Heung-Min Son, ambii accidentați, Tottenham nu a reușit să marcheze în poarta celor de la Leipzig, și a pierdut, 0-1, în prima manșă a optimilor din Champions League.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul partidei de la Londra, Jose Mourinho a avut un discurs pozitiv, având forța să evidențieze lucrurile bune făcute de formația sa, aflată într-o situație delicată din punct de vedere al lotului, înaintea unei perioade aglomerate, cu meciuri în trei competiții.

Lamela a intrat în teren fără niciun pic de pregătire, imediat după ce și-a revenit după accidentare, nici măcar un antrenament nu a făcut. Ei au un loc foarte bun, pot schimba oricând, iese Poulsen, intră Werner, nu au problemele de lot pe care le avem noi.

ADVERTISEMENT

Am avut un portar fantastic în seara asta, nu putem spune că am avut noroc, am avut doar un portar bun, iar el face parte din joc. Nu mă îngrijorează rezultatul 0-1, e un rezultat bun, pe mine mă îngrijorează că aceștia sunt jucătorii noștri pentru următoarele  meciuri. Steven Berghwijn și Giovanni Lo Celso sunt extrem de obosiți, suntem într-o situația foarte complicată.

Avem de jucat în campionat, în Cupa Angliei, returul cu Leipzig, e o mare problemă. Chelsea se odihnește în această săptămână, jucătorii beau un suc acum, și vor fi foarte odihniți la meciul cu noi”, a declarat Jose Mourinho.

ADVERTISEMENT

„Avem șansa noastră”

Hugo Lloris a avut un discurs asemănător cu cel al managerului portughez, remarcând jocul din ultimele 20 de minute reușit de Tottenham, iar șansele de calificare rămân intacte înaintea returului din Germania, programat pe 10 martie.

Vreau să rămân pozitiv, în special după ceea ce am văzut în ultimele 20 de minute. Avem șansa să revenim în retur, nu plecăm de aici cu cel mai bun rezultat pe care îl puteam obține dar cred în șansa noastră.

ADVERTISEMENT

Trebuie să dăm credit celor de la Leipzig, au depus un efort uriaș, noi am avut câteva șanse pe care, din păcate, nu le-am gestionat cum trebuie”, susține Hugo Lloris.

ADVERTISEMENT