Sport

Jose Mourinho, un car de nervi după o nouă rușine în Conference League: ”Lumea poate vorbi despre ce vrea”

Jose Mourinho visa la revanșa în fața lui Bodo Glimt în Conference League, dar Roma s-a făcut iar de râs și tehnicianul a fost extrem de nervos la final.
05.11.2021 | 00:51
Jose Mourinho un car de nervi dupa o noua rusine in Conference League Lumea poate vorbi despre ce vrea
ADVERTISEMENT

După înfrângerea rușinoasă din Norvegia, scor 1-6, în capitala Italiei s-a vorbit numai despre revanșă înaintea duelul din etapa a 4-a a fazei grupelor, dar a fost o nouă prestație lamentabilă a romanilor.

În urmă cu două săptămâni, presa din Peninsulă a măturat pe jos cu portughezul, considerând că acesta nu știe să profite de un lot extrem de valoros.

ADVERTISEMENT

Jose Mourinho, nervos după remiza din Conference League

Revanșa mult așteptată de Roma în fața celor de la Bodo Glimt nu a venit, norvegienii reușind să scoată un 2-2 pe Olimpico în returul din Conference League, lucru care a dus la o criză de nervi a lui Jose Mourinho.

La finalul întâlnirii, portughezul a criticat vehement arbitrajul grecului Anastasios Papapetrou, considerând că acesta i-a privat pe italieni de două penalty-uri extrem de clare.

ADVERTISEMENT

”Un rezultat strâns? Cred că da, nu am făcut un joc grozav, am făcut multe greșeli din punct de vedere tehnic. Chiar și în prima fază de construcție, în prima repriză, când mingea ajungea la Darboe și Veretout a fost pierdută.

În față, eforturile lui Abraham si Zaniolo au fost în van. Cele două penalty-uri sunt foarte clare, lumea poate vorbi despre ce vrea, dar rezultatul este 2-2.

ADVERTISEMENT

Două șuturi, două goluri, dar două penalty-uri clare care nu ne-au fost acordate. Arbitrul este liniștit în Grecia, dar poate are rar meciuri la acest nivel”, a declarat Mourinho, conform tuttomewrcatoweb.com.

Presa italiană pune tunurile pe romani

Presa italiană scrie și ea despre faptul că AS Roma ar fi trebuit să primească două lovituri de pedeapsă, dar critică jocul modest al formației lui Jose Mourinho, care însă păstrează în continuare șanse de calificare fiind pe locul secund, la un punct în urma norvegienilor.

ADVERTISEMENT

”O nouă prestație dezamăgitoare pentru Roma lui Mourinho. În prima repriză a arătat că nu are o idee clară de joc, iar în a doua parte doar furia a dus la golul de 2-2 reușit de Ibanez din ofsaid.

Suntem siguri că Mou nu va vorbi despre asta, ci se va axa pe cele două penalty-uri clare pe care Roma nu le-a primit. Impresia, însă, este că romanii se blochează într-o mlaștină din care nu mai pot ieși”, a scris Gazzetta dello Sport.

Sub titlul ”El Shaarawy și Ibanez îl salvează pe Mourinho”, cotidianul Corriere dello Sport notează că ”Roma salvează impresia pe final, dar ratează răzbunarea. Și de data aceasta nu este vorba de accidentați, de gerul cercului polar sau de terenul sintetic”.

”Roma se poate plânge cu siguranță de două penalty-uri clare pe care arbitrul nu le-a văzut în repriza secundă. Cu VAR ar fi fost totul clar, dar tehnologia nu există în Conference League. Deciziile îndoielnice ale arbitrului, însă, nu justifică o nouă evoluție modestă”, scrie sursa citată.

ADVERTISEMENT