Fotbal international

Jose Mourinho va fi înlocuitorul lui Santiago Solari la Real Madrid! ”A fost sunat deja”

06.03.2019 | 14:33
Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a luat decizia ca la finalul sezonului să-l îl înlocuiască pe Santiago Solari cu Jose Mourinho

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a luat decizia ca la finalul sezonului să-l îl înlocuiască pe argentinianul Santiago Solari din funcția de antrenor al ”galacticilor”, iar cel care va prelua frâiele echipei este nimeni altul decât Jose Mourinho. Tehnicianul portughez în vârstă de 56 de ani va reveni astfel pe Santiago Bernabeu la șase ani după ce a plecat din capitala Spaniei.

Jose Mourinho va fi înlocuitorul lui Santiago Solari la Real Madrid: ”Este singurul antrenor pe care Florentino Perez îl respectă”

Informația conform căreia Santiago Solari va fi înlocuit la Real Madrid de Jose Mourinho a fost dată publicității de fostul președinte al ”galacticilor”, Ramon Calderon. ”Nu am niciun dubiu că Mourinho este prima opțiune a președintelui. A fost sunat deja, în ultimele săptămâni. Când a plecat Zidane, Mourinho era la Manchester United și a spus că nu e momentul potrivit să se întoarcă. Dar  acum este liber”, a declarat Calderon pentru Sky Sports News.

Fostul președinte al ”galacticilor” este de părere că în viitorul apropiat vor fi multe schimbări la Real Madrid, deoarece suporterii nu mai sunt de acord cu situația actuală: ”Cred că sunt șanse mari ca el să fie pe bancă în sezonul viitor. Mourinho e singurul antrenor pe care Florentino îl respectă. Se vor întâmpla multe în viitorul apropiat, fanii nu acceptă această situație”.

Jose Mourinho îi oferă indicații lui Luka Modric în timpul unui meci al echipei Real Madrid
Jose Mourinho îi oferă indicații lui Luka Modric în timpul unui meci al echipei Real Madrid

Calderon a mai prezis întoarcerea lui Mourinho

Ramon Calderon nu este la prima declarație pe care o face referitor la întoiarcerea lui Jose Mourinho la Real Madrid. În urmă cu o săptămână, el a spus cam aceleași lucruri după ce formația din capitala Spaniei a fost învinsă de două ori în decurs de câteva zile pe Santiago Bernabeu de rivala FC Barcelona. Prezent într-un studio de televiziune, Jose Mourinho a lămurit această problemă la pauza întâlnirii împotriva catalanilor.

Real Madrid a fost eliminată de Ajax Amsterdam din optimile de finală ale Champions League, după ce a fost învinsă pe teren propriu cu scorul de 4-1, deși în tur câștigaseră în Olanda cu 2-1. În urma acestui dezastru, ”galacticii” au pierdut o sumă fabuloasă, iar suporterii nu au mai rezistat umilințerlor trăite în ultima perioadă și i-au certut demisia chiar președintelui Florentino Perez.