Fotbal intern

Jose Mourinho a venit la România – Serbia! Pe cine a urmărit pe Arena Națională

14.10.2018 | 17:40
Jose Mourinho a venit la Romania  Serbia Pe cine a urmarit pe Arena Nationala

România se va duela cu Serbia într-un meci din Liga Naţiunilor, Grupa 4, Seria C, pe “Arena Naţională”, iar Jose Mourinho, antrenorul lui Manchester United va veni pe cel mai mare stadion din România, anunţă sport.ro.

UPDATE, ora 18:00. Jose Mourinho a fost pe Arena Națională, însă a rămas dezamăgit. Antrenorul lui Manchester United nu a apucat să îl urmărească decât 27 de minute la lucru pe Serghei Milinkovic-Savic, jucătorul lui Lazio pe care îl vrea la Manchester United. România – Serbia s-a încheiat 0-0, sârbii ratând un penalty în prima repriză.


Conform sursei citate, Jose Mourinho a decis să participe la meciul disputat de naţionala României contra Serbiei, azi, de la ora 16.00, pentru a-l urmări cu atenţie pe starul lui Lazio Roma, Milinkovic Savic. Antrenorul portughez a fost şi la partida câştigată de sârbi în Muntenegru, scor 2-0.

Jose Mourinho vine după Milinkovic Savic la România – Serbia

În urmă cu câteva zile, Milinkovic Savic a vorbit despre interesul lui Jose Mourinho pentru el şi a recunoscut că este fericit că se află în vizorul antrenorului de la Manchester United. Sunt jucătorul lui Lazio, dar evident că am fost încântat că un antrenor de asemenea calibru a venit să vadă meciul. Dar poate a fost aici pentru altcineva. Pe citit pe undeva că ar fi venit ca să mă urmărească pe mine, dar asta nu înseamnă nimic, a declarat mijlocaşul de 23 de ani, care, de curând, a semnat prelungirea contractului cu Lazio.

În sezonul 2017 – 2018, Milinkovic Savic a înscris 12 goluri şi a oferit 3 pase decisive pentru Lazio Roma. Noul contract al sârbului cu formaţia din Seria A este valabil până în 2023. Oficialii echipei din Roma cer în schimbul lui Milinkovic Savic nu mai puţin de 155 de milioane de euro, iar englezii sunt dispuşi să ofere aceşti bani în perioada de mercati din iarnă. Manchester United nu este singura echipă interesată de sârb. Real Madrid ar fi oferit 100.000.000 de euro pentru transfer, iar Juventus a făcut şi ea o ofertă.

Milinkovic Savic şi Cristi Săpunaru în Serbia - România
Milinkovic Savic şi Cristi Săpunaru în Serbia – România

În actualul sezon, Milinkovic Savic a jucat 7 meciuri în Seria A, a înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă. Sârbul are două prezenţe în Europa League.

  • 90.000.000 de euro este cota lui Sergej Milinkovic Savic, conform transfermarkt.com
  • 9 prezenţe are Milinkovic Savic în tricoul Serbiei