Mourinho vrea un star de la Real Madrid! Pe cine a pus ochii

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
17/02/2018, 17:24
Mourinho vrea un star de la Real Madrid! Pe cine a pus ochii GALERIE FOTO

În vară Jose Mourinho vrea să îşi aducă trei patru jucători pe care să se poată baza pentru viitorul sezon că ar putea concura cu şanse egale cu rivala şi concitadina City la titlul din Premier League. Portughezul şi-a prelungit recent contractul cu gruparea de pe Old Trafford, deşi este al doilea sezon de când i-a preluat pe diavoli şi nu a reuşit să câştige vreun titlu.

Compartimentul care îi dă cele mai mari bătăi de cap lui Mourinho este linia de mijloc. Francezul Paul Pogba tocmai a fost protagonistul unui scandal în presa din Regat, declarând că a făcut o greşeală atunci când a semnat cu United, iar marocanul Marouane Fellaini nu mai vrea să continue sub comanda lui The Special One şi va pleca.

Jose Mourinho are mari şanse pentru Modric

Cum şi veteranul Michael Carrick ori se va retrage ori va alege să joace în altă parte, Mourinho trebuie să găsească soluţii viabile pentru a avea o linie mediană mobilă, creativă dar şi atentă la acţiunile adverse. A pus ochii pe doi dintre titularii de la Real Madrid, dar e clar că nu va putea aduce decât, cel mult, unul.

Cei doi sunt croatul Luka Modric şi germanul Toni Kroos. Primul, aproape sigur, îşi va face bagajele în vară, nemaifiind socotit o soluţie optimă pe Bernabeu şi cum înainte de Real a evoluat la Tottenham o revenire în Premier League ar fi perfectă. Mult mai puţin probabil transferul lui Toni Kroos, care este dorit în continuare la Real.

Închide ×