Sport

Jose Mourinho, întâlnire de două ore cu Dan Petrescu înainte de meciul Generației de Aur! De la ce echipă vrea să se retragă portughezul

Jose Mourinho a ajuns la București pentru meciul de retragere al Generației de Aur și a avut o întâlnire cu Dan Petrescu.
24.05.2024 | 22:03
Jose Mourinho intalnire de doua ore cu Dan Petrescu inainte de meciul Generatiei de Aur De la ce echipa vrea sa se retraga portughezul
Jose Mourunho, întâlnire de două ore cu Dan Petrescu înainte de meciul Generației de Aur. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Arena Națională va găzdui sâmbătă, pe 25 mai,  partida de adio a Generației de Aur. Gică Hagi, Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu și mulți alții vor juca pentru ultima dată împreună.

Jose Mourinho a ajuns la București pentru meciul Generației de Aur

Componenții Generației de Aur se vor duela cu starurile fotbalului mondial, în special colegi de la echipele la care au evoluat ca fotbaliști. Antrenorul echipei legendelor va fi nimeni altul decât Jose Morinho, fostul tehnician de la Real Madrid, Chelsea și AS Roma.

ADVERTISEMENT

Portughezul a ajuns deja la București pentru meciul demonstrativ care va avea loc pe Arena Națională și a anunțat de la ce echipă se va retrage din cariera de antrenor.

„Am refuzat naționala Portugaliei și cred că a fost o decizie greșită. Greșită, deoarece vreau să muncesc în fiecare zi, vreau să antrenez în fiecare zi. Vreau să joc două, trei meciuri pe săptămână.

ADVERTISEMENT

În acel sens, o slujba la naţionala Portugaliei este diferită. Trebuie să călătoreşti, să urmăreşti jucătorii, să îi alegi. Nu ai timp de antrenament.

Portugalia este o echipă fantastică. Jucători incredibili. Cea mai bună generaţie. Portugalia poate câştiga Campionatul European, Campionatul Mondial.

ADVERTISEMENT

Aş lua în considerare să antrenez Portugalia în viitor. Cred ca va fi un sfârşit natural al carierei mele, să merg acasă”, a declarat Jose Mourinho.

Dan Petrescu, discuție de două ore cu Dan Petrescu

Dan Petrescu, unul dintre jucătorii care fac parte din Generația de Aur, s-a întâlnit deja cu Jose Mourinho și a declarat că a discutat timp de două ore cu tehnicianul portughez.

ADVERTISEMENT

„M-am întâlnit deja cu Mourinho, am vorbit două ore cu el. A fost o întâlnire foarte frumoasă și este clar că ai de învățat de la un astfel de antrenor. Și el mă știa foarte bine!”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT