Fotbal intern

Jose Romera şi-a găsit echipă! Unde va juca fundaşul spaniol

13.07.2018 | 09:14
Jose Romera sia gasit echipa Unde va juca fundasul spaniol

Jose Romera şi-a găsit echipă, după ce a plecat de la FC Dinamo Bucureşti. Fundaşul spaniol în vârstă de 30 de ani a venit în România în vara anului 2016 şi a semnat un contract valabil pe doi, care acum nu i-a mai fost prelungit.

După ce angajamentul cu formaţia din Ştefan cel Mare a expirat, jucătorul a postat un mesaj emoţionant prin care a vrut să le mulţumească tuturor celor cu care a colaborat de-a lungul celor două sezoane petrecute în Liga 1 Betano, precum şi suporterilor lui FC Dinamo Bucureşti.

Jose Romera şi-a găsit echipă

”E timpul să spun la revedere, e sfârşitul perioadei mele ca fotbalist al lui Dinamo. Au fost doi ani minunaţi, în care am întâlnit mari jucători şi mi-am făcut prieteni foarte buni pe teren şi în afara terenului. Sunt foarte mândru şi recunoscător pentru că mi-a fost oferită şansa de a apăra tricoul lui Dinamo. Mi-aş fi dorit ca acest sezon să fie diferit, dar în mintea mea vor rămâne doar amintirile frumoase.

Ca să închei, aş vrea să spun mulţumesc celor mai buni fani pe care i-am avut vreodată. M-aţi făcut să mă simt special, iar suportul vostru a fost nemaivăzut. Atmosfera creată de voi şi cântecele voastre vor rămâne pentru totdeauna în mintea mea. Mulţumesc, dinamovişti!”, a fost mesajul lui Jose Romera de pe Instagram, care acum şi-a găsit echipă.

Va evolua acasă

Romera a semnat un angajament cu Almeria, echipă din eşalonul secund din Spania. Fundaşul va evolua timp de un an la noul club, după ce titularul postului său, Marco Motta, a fost transferat la Omonia. Jose Romera a început fotbalul la Levante, apoi a plecat la Gandia. Acesta a mai evoluat la Dukla Prag, Jablonec şi FC Dinamo Bucureşti.

Jose Romera şi-a găsit echipă. Jucătorul spaniol, în meciul cu Bilbao
Jose Romera şi-a găsit echipă. Jucătorul spaniol loveşte mingea în meciul cu Bilbao

Citeşte şi:

  • Florentin Petre se ia de Dinamo: “Patrick ar fi făcut faţă”
  • Florin Bratu şi-a anunţat obiectivul la Dinamo: “Ne luptăm”
  • Florin Bratu, după plecarea lui Antun Palic: “Mi-a spus că nu mai simte nimic pentru Dinamo”