Fotbal international

Josep Bartomeu, președintele Barcelonei: „Xavi va fi antrenor, mai devreme sau mai târziu”

13.07.2020 | 13:15
Josep Bartomeu presedintele Barcelonei Xavi va fi antrenor mai devreme sau mai tarziu
ADVERTISEMENT

Josep Bartomeu, președintele Barcelonei, a vorbit despre posibilitatea ca Xavi să vină și să preia frâiele echipei.

Momentan, fostul mijlocaș de geniu al catalanilor și-a semnat prelungirea contractului cu Al Sadd pentru încă un sezon.

ADVERTISEMENT

Totuși, Barcelona îl așteaptă oricând pe Xavi, cu brațele deschise, pentru a-i antrena pe Lionel Messi și compania.

Josep Bartomeu îl așteaptă oricând pe Xavi ca antrenor

Josep Bartomeu, președintele Barcelonei, a vorbit despre posibilitatea ca Xavi să devină antrenorul catalanilor în viitor: „Xavi va fi antrenorul Barcelonei, mai devreme sau mai târziu. Dar acum nu căutăm un antrenor, pentru că suntem cu Quique.

ADVERTISEMENT

Setien va antrena echipa în Champions League și în aceste două meciuri rămase din La Liga. Am avut un sezon atipic, vom juca în augustg și el va fi antrenorul. Dacă trecem de Napoli, vom fi la Lisabona”.

Xavi nu ar refuza Barcelona

Xavi a vorbit în mai multe interviuri pentru presa iberică despre dorința sa de a ajunge antrenorul Barcelonei, dar a recunoscut că nu are de gând să se grăbească, pentru că vrea să stăpânească mult mai bine meseria de tehnician.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare dorință pe care o am acum este să o antrenez pe Barcelona și să îi readuc gloria. În aceste condiții, stafful nostru tehnic se pregătește deja foarte mult pentru acest lucru și suntem foarte încântați.

Mi-ar plăcea să revin la momentul potrivit și să încep un proiect de la zero. Am spus de multe ori că aș vrea să iau deciziile fotbalistice la Barcelona”.

ADVERTISEMENT

„Nu exclud nicio variantă. M-au contactat în ianuarie, am vorbit, dar le-am spus că momentul nu era unul potrivit”, a mai spus Xavi pentru presa spaniolă.

În prezent, Xavi o pregătește pe Al Sadd, formație din prima ligă din Qatar, la care va mai rămâne și în sezonul 2020-2021.

ADVERTISEMENT
Tags: